Φεστιβάλ του Wesak 2023 – Διαλογισμός στην Πανσέληνο του Βούδδα

Φεστιβάλ του Wesak 2023 – Διαλογισμός στην Πανσέληνο του Βούδδα

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Wesak – του Βούδδα (στην Πανσέληνο του Ταύρου) την Παρασκευή 05/05/23 20:00-20:50.

Η εμφάνιση του Χριστού και η ανάδυσή Του σε εκδήλωση θ’ αρχίσει από μια συγκεκριμένη εορτή του Βεσάκ όπου θα απαγγελθεί η Μεγάλη Επίκληση από τον Βούδδα, ο Οποίος θ’ αποδεσμεύσει έτσι τη θεία δύναμη και θα προετοιμάσει τον δρόμο για τον μεγάλο Αδελφό Του, βοηθώντας τον με αυτόν τον τρόπο να εκτελέσει την αποστολή Του. Αυτός είναι ο λόγος που εξαπλώνεται σταθερά και αναγνωρίζεται στη Δύση η Εορτή της Ανατολής, το Βεσάκ. Έχει έλθει πλέον ο καιρός που θα πρέπει η Δύση να κατανοήσει την αληθινή σημασία αυτού του γεγονότος. Καθώς οι άνθρωποι κατανοούν και επωφελούνται από την ευκαιρία που προσφέρεται κατά την Εορτή, ευθυγραμμίζονται με μια ιδιαίτερη πνευματική δύναμη. Ζωογονούνται απ’ αυτήν και διεγείρονται πνευματικά και συνεπώς γίνονται διαθέσιμοι για υπηρεσία.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Το Φεστιβάλ του Wesak αποτελεί την κορύφωση του Πνευματικού Έτους, την μεγαλύτερη Πνευματική Εορτή στην Πανσέληνο του Ταύρου. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παντού στον κόσμο αναγνωρίζουν αυτήν την Πνευματική Εορτή ως ημέρα μέγιστης πνευματικής ευκαιρίας και ύψιστης πνευματικής ευλογίας.

Αυτήν την ημέρα εξαιρετικής ευκαιρίας για πνευματική ανάπτυξη ο Νέος Όμιλος Εξυπηρετητών του Κόσμου που αφιερώνεται στην παγκόσμια υπηρεσία και όλοι οι άνθρωποι Καλής Θέλησης παντού στη Γη ενώνονται υποκειμενικά και εργάζονται μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης για να μπορέσει να εγκαθιδρυθεί μια Νέα Εποχή αγάπης και ειρήνης στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους, για τις Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές καθώς και για το Φεστιβάλ του Wesak είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα και τα σχετικά άρθρα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul – Οι Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές

Η Εορτή του Wesak – Το Κορυφαίο Πνευματικό Γεγονός του Έτους

Η Εορτή του Wesak – Ένα Ζωντανό Πνευματικό Γεγονός

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”