Ο Χώρος μας

Ο ήχος της ψυχής είναι ένας χώρος εσωτερικής αναζήτησης, προσωπικής ανάπτυξης, πνευματικής αφύπνισης και θεραπείας και δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη έκφρασης του δημιουργικού σκοπού της ζωής μας’ την υπηρεσία για την ανθρωπότητα’ την ολοκληρωμένη θεραπεία του ανθρώπου.

Βοηθάμε τους ανθρώπους να αφυπνιστούν πνευματικά’ να προχωρήσουν στον δρόμο της προσωπικής τους εξέλιξης’ να θεραπευθούν βαθιά και αληθινά’ να βρουν τον αληθινό τους εαυτό κάνοντας επαφή με τη δύναμη μέσα τους ώστε να μπορέσουν να μεταμορφώσουν τη ζωή τους σε μια ζωή δημιουργική, με πληρότητα και αληθινό νόημα.

Ο ήχος της ψυχής προσφέρει Εκπαιδευτικά Τμήματα / Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης, Διαλογισμού και Εσωτερικής Διδασκαλίας καθώς και Συνθετικές Ενεργειακές Ψυχο-Θεραπευτικές Προσεγγίσεις που συνδυάζουν την Ενεργειακή Πνευματική Θεραπεία, την Εσωτέρα Ψυχολογία και την Εσωτερική Διδασκαλία.

Ο χώρος του ήχου της ψυχής είναι ένας φιλόξενος, διαλογιστικός χώρος με ηρεμία, αρμονία και θεραπευτικές δονήσεις όπου ο καθένας μπορεί να νοιώσει την απαραίτητη ασφάλεια, εμπιστοσύνη και στήριξη για να κάνει το δικό του εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας και αφύπνισης, όπου θα μπορέσει να “ανθίσει” και να ακτινοβολήσει το φως του.

Ο χώρος μας απευθύνεται σ’ όλους όσους αναζητούν να προχωρήσουν στον δρόμο της αυτογνωσίας και της προσωπικής ανάπτυξης. Απευθύνεται σ’ όσους είναι έτοιμοι να “αγγίξουν” βαθύτερα κομμάτια του εαυτού τους και να εργαστούν συνειδητά για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, να θεραπευτούν βαθιά και ολοκληρωμένα, να ζήσουν αληθινά και δημιουργικά. 

Σκοπός μας  είναι ο ήχος της ψυχής να είναι πάντα μια εστία φωτός’ ένας φάρος για τους αναζητητές’ ένας χώρος απ’ όπου διαχέεται η Αιώνια Σοφία προσφέροντας υπηρεσία στην ανθρωπότητα. Προωθώντας  το έργο της εσωτερικής διδασκαλίας του Θιβετανού Διδασκάλου και όντας μέρος του Νέου Ομίλου Εξυπηρετητών του Κόσμου εργαζόμαστε αφοσιωμένα συμβάλλοντας συνειδητά στο ομαδικό έργο της θεραπείας της ανθρωπότητας και της αφύπνισης της παγκόσμιας συνείδησης για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

O ήχος της ψυχής – Χώρος εσωτερικής αναζήτησης & θεραπείας