Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Ο ήχος της ψυχής προσφέρει Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης, Πνευματικής Αφύπνισης και Εσωτερικής Διδασκαλίας. Στο θεραπευτικό πλαίσιο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ο  άνθρωπος μπορεί να προχωρήσει στον προσωπικό του δρόμο αυτογνωσίας, προσωπικής εξέλιξης, διεύρυνσης της συνείδησης, καλλιέργειας και μάθησης.

Τα θέματα που πραγματεύονται τα σεμινάρια αγγίζουν όλους τους ανθρώπους -θέματα όπως η πραγματική αγάπη, η αληθινή δημιουργικότητα, η τέχνη του σχετίζεσθαι και οι ορθές ανθρώπινες σχέσεις, ο φόβος, ο ανθρώπινος πόνος, η απώλεια και ο θάνατος, το νόημα της ζωής.

Μέσα από τη σοφία της εσωτερικής διδασκαλίας μπορούμε να κατανοήσουμε την εσωτερική έννοια – την πραγματική σημασία του θανάτου και μέσα από την αληθινή γνώση μπορούμε να διαχειριστούμε και να ξεπεράσουμε τον πόνο από την απώλεια αγαπημένων προσώπων. Ερχόμαστε σε επαφή με την αληθινή έννοια της δημιουργικότητας και μαθαίνουμε να  εργαζόμαστε με τον εαυτό μας ώστε να είμαστε πραγματικά δημιουργικοί ζώντας με πληρότητα και ευδαιμονία.

”Αγγίζουμε” τη φύση του φόβου, εξετάζουμε τον φόβο ως ένα θέμα που αγγίζει όλη την ανθρωπότητα και μαθαίνουμε τους τρόπους με τους οποίους εργάζεται ο συνειδητός και αφυπνισμένος άνθρωπος ώστε να ξεπερνάει τον φόβο κάθε στιγμή. Μπορούμε να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρειάζεται να εργαστούμε για να μεταμορφώσουμε τραυματικές σχέσεις σε υγιείς ανθρώπινες σχέσεις που θα μας δώσουν πραγματική αγάπη, αρμονία και ευτυχία.

Μέσα από την εσωτερική διδασκαλία των φωτισμένων Δασκάλων μπορεί να διαχυθεί φως στις προσωπικές μας υποθέσεις’ κατανοούμε πιο ολοκληρωμένα και αντιλαμβανόμαστε πιο συνειδητά τις καταστάσεις στη ζωή μας “βλέποντας” εσωτερικά το νόημα πίσω από κάθε διαδικασία μη μένοντας στον πόνο και τη δυσκολία. Καθώς ανοιγόμαστε και κατανοούμε οτιδήποτε συμβαίνει  στη ζωή μέσα από την εσωτερική διδασκαλία, ερχόμαστε σε επαφή με την αλήθεια ότι η κάθε δυσκολία, η οποιαδήποτε πρόκληση και η κάθε κρίση είναι -στην ουσία- ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας - Ηχοθεραπέια

Τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε  ουσιαστικά την ποιότητα της ζωής μας’ μας προσφέρουν γνώση, καλλιέργεια, προσωπική ανάπτυξη, πνευματική αφύπνιση’ μας βοηθούν να προχωρήσουμε στον προσωπικό μας δρόμο αυτογνωσίας, προσωπικής εξέλιξης και διευρύνουν τη συνείδησή  μας.

Τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας πλαισιώνονται πάντα από τους  ήχους από τις θεραπευτικές ηχογαβάθες και τα gong. Οι όμορφοι, χαλαρωτικοί – θεραπευτικοί ήχοι προσφέρουν μία διαλογιστική ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης’ προσφέρουν βαθιά θεραπεία. Βοηθούν τον άνθρωπο να ξεκουραστεί, να αναζωογονηθεί, να έχει περισσότερη νοητική διαύγεια  και να έρθει σε επαφή με τον πυρήνα του.

Περισσότερες πληροφορίες για νέα σεμινάρια είναι διαθέσιμες στη σελίδα: Σεμινάρια – Εκδηλώσεις.