Γνωρίστε μας

Nathalie Claudia Γκολέμη

Ενεργειακή Ψυχο-Θεραπεύτρια / Esoteric Healer / Ηχοθεραπεύτρια / Μουσικός / Εισηγήτρια Σεμιναρίων Εσωτερικής Διδασκαλίας

Από πολύ μικρή ηλικία, ήρθα σ’ επαφή με τη μαγεία της κλασικής μουσικής και της τέχνης και άρχισα τη σπουδή μου στο piano και τον χορό. Ήδη από τότε μπορούσα να αντιληφθώ ότι είχα μια πολύ ιδιαίτερη σύνδεση με τη μουσική’ μια σύνδεση που άγγιζε την ψυχή μου. Βαθιά μέσα μου γνώριζα ότι η μουσική είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με  τον δρόμο του Φωτός και την εξέλιξή  μου.

Σπούδασα pianο και violoncello -και τα δύο μουσικά όργανα σε σολιστικό επίπεδο- με καταξιωμένους καθηγητές και διεθνούς φήμης σολίστ σε αναγνωρισμένα ωδεία στην Αθήνα. Το cellο ήταν το μουσικό όργανο που επέλεξα ακόμα πιο συνειδητά’ το ηχόχρωμά του και η δόνησή του “αγγίζουν” ακόμα περισσότερο την ψυχή μου. Επίσης σπούδασα μουσική στο Αμερικανικό Κολλέγιο-Deree καθώς και κλασικό χορό/μπαλλέτο που πάντα αγαπούσα -ακολουθώντας μια πολυετή εκπαίδευση της Royal Academy of Dance (RAD)– στο Deree και σε αναγνωρισμένες σχολές χορού.

Καθώς πάντα ένοιωθα πως η μουσική είναι η σύνδεσή μου με το θείο’ ότι είναι διαλογισμός και βαθιά θεραπεία’ “άκουγα” πολύ πιο δυνατά την αληθινή μου φωνή που με οδηγούσε καθαρά στη θεραπευτική. Αναζητούσα να συνδυάσω όλες τις ποιότητες της ψυχής’ να “συνθέσω” όλα εκείνα που είχα να δώσω για να προσφέρω τη βαθιά και ολοκληρωμένη θεραπεία στους ανθρώπους.

Γνωρίζοντας βαθιά μέσα μου ότι ο άνθρωπος βρίσκει την πραγματική χαρά μόνο όταν είναι σε επαφή με την εσωτερική του φωνή – την αληθινή ευφυΐα και εκφράζει τη δημιουργικότητά του, ένοιωθα δυνατά την επιτακτική ανάγκη να υλοποιήσω αυτό το εσωτερικό κάλεσμα και να ζήσω μια ζωή δημιουργική με αληθινό νόημα.

Στην πορεία αυτή για την εκπλήρωση του σκοπού, σ’ αυτό το μακροχρόνιο εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας, διεύρυνσης και αυτοθεραπείας –το οποίο πάντα ήταν μέσω της μουσικής- γνώρισα διάφορες θεραπευτικές μεθόδους και ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις.

Εργάστηκα μακροχρόνια με τον ορθό επιστημονικό διαλογισμό -τον αποκρυφιστικό διαλογισμό- της Raja Yoga –μέρος της διδασκαλίας του Θιβετανού Διδασκάλου της Σοφίας Djwal Khul- καθώς και με το σύνολο των διαλογισμών που περιλαμβάνει η ανωτέρω διδασκαλία.

Μελέτησα και εμβάθυνα στην Εσωτερική Διδασκαλία του Θιβετανού Διδασκάλου όπως έχει δοθεί μέσω των βιβλίων της Alice Bailey’ στην Πραγματεία επί των Επτά Ακτίνων της ανωτέρω διδασκαλίας και ιδιαίτερα στη σπουδή της Εσωτέρας Θεραπευτικής και της Εσωτέρας Ψυχολογίας που είναι η θεραπεία-ψυχοθεραπεία της Νέας Εποχής. Μελέτησα επίσης την Εσωτερική Διδασκαλία του Patanjali’ τη Διδασκαλία φωτισμένων Δασκάλων όπως ο Jiddu Krishnamurti και ο Osho, καθώς και φωτισμένους ποιητές όπως ο Rabîndranâth Tagore και ο Kahlil Gibran που μ’ εμπλούτισαν -και εκείνοι- με το έργο τους.

Γνώρισα το Reiki -τη Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια- το οποίο είναι ένας δρόμος αυτογνωσίας, ένα μονοπάτι προς το Φως. Η ενέργεια του Reiki με βοήθησε στην αυτοθεραπεία μου και φώτισε ακόμη περισσότερο τον δρόμο μου. Ολοκλήρωσα τη σπουδή μου στη διδασκαλία και τις μυήσεις του Usui Shiki Ryoho Reiki & Tibetan Reiki μέχρι και τον βαθμό του Reiki Master.

Παράλληλα γνώρισα την ηχοθεραπεία -κατά Peter Hess’ τη θεραπεία μέσω του ήχου με πιστοποιημένες θεραπευτικές ηχογαβάθες και gong. Αυτοί οι διαλογιστικοί  ήχοι με συνέδεαν με τον πυρήνα μου, με αγκάλιαζαν θεραπευτικά και με προσκαλούσαν να ανακαλύψω το αρχέγονο κομμάτι της Ύπαρξης. Ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών ηχοθεραπείας και ηχοπαιδαγωγικής–ηχοθεραπείας για παιδιά στην Peter Hess Academy Greece γνωρίζοντας από την πρώτη στιγμή, ότι μέσα απ’ αυτήν την όμορφη και βαθιά θεραπεία θα βοηθούσα και άλλους ανθρώπους να θεραπευτούν.

Συνθέτοντας αυτήν την θεραπεία μέσω του ήχου με την Εσωτέρα Θεραπευτική –την Ενεργειακή Πνευματική Θεραπεία όπως έχει δοθεί από τον Θιβετανό Διδάσκαλο- δημιουργήθηκε η Ηχοθεραπεία Εσωτέρας, νοιώθοντας βαθιά μέσα μου την ανάγκη να προσφέρω αυτήν την αληθινή θεραπεία στους ανθρώπους.

Μέσα από την προσωπική μου πορεία αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας -θεραπεύοντας πρώτα τον εαυτό μου- χρειάστηκε να αμφισβητήσω και να αναθεωρήσω -τα πάντα- τολμώντας να προχωρήσω στις απαιτούμενες αλλαγές, να κάνω τις απαραίτητες τομές, αποτινάζοντας όλες τις εξωτερικές φωνές και τα εμπόδια προκειμένου να υλοποιήσω το εσωτερικό μου κάλεσμα – τη θεραπευτική και τη διδασκαλία της Αιώνιας Σοφίας.

Εδώ και χρόνια εργάζομαι θεραπευτικά με τους ανθρώπους, νοιώθοντας αληθινή χαρά να με πλημμυρίζει βλέποντάς τους να ενδυναμώνουν την επαφή με τον πυρήνα τους και να μεταμορφώνουν τη ζωή τους μέρα με τη μέρα.  Είμαι συγκινημένη βιώνοντας καθημερινά τη μαγεία της Ανώτερης Σοφίας και της Ύπαρξης’ που γνωρίζει και διευθετεί πάντα με τον καλύτερο τρόπο μέσω της θεραπευτικής ενέργειας’ νοιώθοντας ευλογημένη που είμαι ένα μέσον γι’ αυτόν τον σκοπό.

Με τον σύντροφό μου Δημήτρη, έχουμε δημιουργήσει τον ήχο της ψυχής’ έναν χώρο εσωτερικής αναζήτησης, προσωπικής ανάπτυξης, πνευματικής αφύπνισης και θεραπείας. Σ’ αυτόν τον χώρο βοηθάμε τους ανθρώπους να αφυπνιστούν πνευματικά, να προχωρήσουν στον δρόμο της προσωπικής τους εξέλιξης, να θεραπευτούν αληθινά και να βρουν το εσωτερικό τους κάλεσμα.

Σκοπός μας  είναι ο ήχος της ψυχής να είναι πάντα μια εστία φωτός’ ένας φάρος για τους αναζητητές’ ένας χώρος απ’ όπου διαχέεται η Αιώνια Σοφία προσφέροντας υπηρεσία στην ανθρωπότητα. Προωθώντας  το έργο της εσωτερικής διδασκαλίας του Θιβετανού Διδασκάλου και όντας μέρος του Νέου Ομίλου Εξυπηρετητών του Κόσμου εργαζόμαστε αφοσιωμένα συμβάλλοντας συνειδητά στο ομαδικό έργο της θεραπείας της ανθρωπότητας και της αφύπνισης της παγκόσμιας συνείδησης για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και του πλανήτη’ εκπληρώνοντας έτσι τον δημιουργικό σκοπό της ζωής μας.

Δημήτρης Μεταξάς

Ενεργειακός Ψυχο-Θεραπευτής / Esoteric Healer / Εισηγητής Σεμιναρίων Εσωτερικής Διδασκαλίας

Από την παιδική ηλικία, έδειξα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μεταφυσική και τα θέματα γύρω από την ανθρώπινη συνειδητότητα. Ένοιωθα πάντοτε μια δυνατή έλξη για το μυστήριο της Ύπαρξης, το μυστήριο της Ζωής…

Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησα το προσωπικό μου ταξίδι αυτογνωσίας και αφύπνισης μέσω της μεθόδου Silva. Εκεί ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με τον διαλογισμό και τη θεραπευτική όντας μέλος ομάδων ενεργειακών θεραπευτών.  Αργότερα σπούδασα Πληροφορική και Χρηματοοικονομικά στο Αμερικανικό Κολλέγιο-Deree και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Τηλεματική και τα Δίκτυα Υπολογιστών στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο University of Sheffield.

Παράλληλα με τις σπουδές μου -και σε συνέχεια την εργασία μου σε θέσεις ευθύνης μεγάλων εταιρειών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών- προχωρούσα το δικό μου ταξίδι προσωπικής εξέλιξης, πνευματικής αφύπνισης και αυτοθεραπείας ψάχνοντας να ανακαλύψω τον εαυτό μου και να βρω τη δική μου πηγή της χαράς. Η πραγματικότητα είναι ότι ποτέ δεν ένοιωσα ότι “ανήκω” στα εταιρικά περιβάλλοντα. Η “επίτευξη στόχων” και η “αύξηση της παραγωγικότητας” ήταν λέξεις ασύμβατες με τον αληθινό μου εαυτό. Το εσωτερικό μου φως με ωθούσε να γνωρίσω την αλήθεια μου, τον λόγο της ύπαρξής μου, να βρω τον σκοπό της ζωής μου…

Σ’ αυτήν τη μακροχρόνια διαδρομή, την πορεία μου προς το Φως ήρθα σε επαφή με την ψυχοθεραπεία και τις διάφορες μεθόδους της ενώ γνώρισα αρκετές ενεργειακές θεραπείες. Ήρθα σε επαφή με την Αιώνια Σοφία μέσω των βιβλίων της Alice Bailey και τη διδασκαλία του Θιβετανού Διδασκάλου της Σοφίας Djwal Khul και σπούδασα Εσωτέρα Ψυχολογία και Εσωτέρα Θεραπευτική σε αναγνωρισμένες σχολές εσωτερισμού. Ένοιωσα να μου αποκαλύπτεται η αλήθεια, να με αγγίζει στον πυρήνα μου και να με συνεπαίρνει…

Έχω εργαστεί για πολλά χρόνια με τους διαλογισμούς που έχουν δοθεί από τον Θιβετανό Διδάσκαλο στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο ορθός επιστημονικός διαλογισμός -ο αποκρυφιστικός διαλογισμός- της Raja Yoga. Μελέτησα την Εσωτερική Διδασκαλία του Patanjali αλλά και άλλων σύγχρονων φωτισμένων Δασκάλων για την Αιώνια Σοφία όπως ο Jiddu Krishnamurti και ο Osho.

Η θεραπευτική πάντα με έλκυε’ ένοιωθα ότι βρισκόμουνα σε επαφή με το φως μέσα μου. Είχα αντιληφθεί πιο καθαρά από ποτέ, ότι η θεραπευτική και η διδασκαλία -η μετάδοση- της Αιώνιας Σοφίας ήταν για μένα το εσωτερικό μου κάλεσμα’ και θα το ακολουθούσα ολοκληρωτικά…

Στην πορεία αυτή το Reiki -η Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια- φώτισε ακόμη περισσότερο το δικό μου μονοπάτι. Ολοκλήρωσα τη διδασκαλία και τις μυήσεις του Usui Shiki Ryoho Reiki μέχρι και τον βαθμό του Reiki Master.

Σε όλη την πορεία της εσωτερικής μου αναζήτησης, η ενέργεια με την παντοτινή της σοφία, με αφύπνιζε και με προετοίμαζε να αναγνωρίσω και να υλοποιήσω τον σκοπό. Για την επίτευξη του σκοπού τα πάντα αμφισβητήθηκαν’ οι αναγκαίες τομές πραγματοποιήθηκαν’ η επαφή με τον πυρήνα γινόταν ολοένα και πιο δυνατή και το εσωτερικό φως μεγάλωνε και φώτιζε ολοένα και περισσότερο.

Εδώ και χρόνια υπηρετώντας το σχέδιο της ψυχής μου, εργάζομαι θεραπευτικά με τους ανθρώπους βοηθώντας τους να αφυπνιστούν, να κάνουν επαφή με τον εσωτερικό τους οδηγό και να μεταμορφώσουν τη ζωή τους, βιώνοντας βαθιά μέσα μου αληθινή χαρά.

Με τη σύντροφό μου Nathalie Claudia, έχουμε δημιουργήσει τον ήχο της ψυχής’ έναν χώρο εσωτερικής αναζήτησης, προσωπικής ανάπτυξης, πνευματικής αφύπνισης και θεραπείας. Σ’ αυτόν τον χώρο βοηθάμε τους ανθρώπους να αφυπνιστούν πνευματικά, να προχωρήσουν στον δρόμο της προσωπικής τους εξέλιξης, να θεραπευτούν αληθινά και να βρουν το εσωτερικό τους κάλεσμα.

Σκοπός μας  είναι ο ήχος της ψυχής να είναι πάντα μια εστία φωτός’ ένας φάρος για τους αναζητητές’ ένας χώρος απ’ όπου διαχέεται η Αιώνια Σοφία προσφέροντας υπηρεσία στην ανθρωπότητα. Προωθώντας  το έργο της εσωτερικής διδασκαλίας του Θιβετανού Διδασκάλου και όντας μέρος του Νέου Ομίλου Εξυπηρετητών του Κόσμου εργαζόμαστε αφοσιωμένα συμβάλλοντας συνειδητά στο ομαδικό έργο της θεραπείας της ανθρωπότητας και της αφύπνισης της παγκόσμιας συνείδησης για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και του πλανήτη’ εκπληρώνοντας έτσι τον δημιουργικό σκοπό της ζωής μας.