Συνθετικές Ενεργειακές ΨυχοΘεραπευτικές Προσεγγίσεις

Ενεργειακή Ψυχοθεραπεία - Ολοκληρωμένη Θεραπεία

Ενεργειακή Εσωτέρα ΨυχοΘεραπευτική

Η Ολοκληρωμένη Θεραπεία

Μία πρωτοποριακή συνθετική ολιστική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση –η ενεργειακή ψυχοθεραπεία- που ξεπερνά τους περιορισμούς των κλασικών -αλλά και των άλλων- ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων βοηθώντας τον άνθρωπο αληθινά και ουσιαστικά καθιστώντας τον ικανό να απελευθερώσει την ανεξάντλητη εσωτερική του δύναμη ώστε να μεταμορφώσει τη ζωή του.

Ενεργειακή Ψυχοθεραπεία για Ζευγάρια - Θεραπεία της Ένωσης

Εσωτέρα ΗχοΘεραπευτική

Η Θεραπεία της Ένωσης

Μία καινοτόμος συνθετική ολιστική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση -η ενεργειακή ψυχοθεραπεία για ζευγάρια- της οποίας η θεραπευτική δύναμη πηγάζει από την αληθινή ένωση του ζεύγους των θεραπευτών που εκφράζουν το υγιές πρότυπο. Το ζευγάρι μπορεί να ξεπεράσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη σχέση και οι δύο μαζί να προχωρήσουν αρμονικά σε μια κοινή πορεία εξέλιξης ζώντας με αληθινό νόημα.

Ολιστικές Θεραπείες – Ψυχοθεραπεία για Παιδιά και Εφήβους

Ενεργειακές Θεραπείες για Παιδιά και Εφήβους

Ενεργειακές θεραπείες - Ψυχοθεραπεία

Οι ενεργειακές θεραπείες μαζί με την ψυχοθεραπευτική εργασία και τη στήριξη του θεραπευτή μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά τα παιδιά να ξεπεράσουν τα ψυχοσωματικά-ψυχολογικά προβλήματα αλλά και όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν. Τα βοηθούν να νοιώθουν ασφάλεια, να έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και τις ικανότητές τους, να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους, να είναι πιο ευτυχισμένα.

Η Ευθύνη του Αληθινού Θεραπευτή

Η Ευθύνη του Αληθινού Θεραπευτή

Απαιτήσεις για τους Πνευματικούς Θεραπευτές

Ο αληθινός θεραπευτής θα πρέπει να έχει εξελιχθεί ως ψυχή -ως συνείδηση- ώστε να μπορέσει να “αγγίξει” την τέχνη της θεραπείας. Ο θεραπευτής φέρει πρωταρχική ευθύνη να έχει προχωρήσει στον δικό του δρόμο αυτογνωσίας, να έχει θεραπευτεί ο ίδιος και να ζει διαλογιστικά ακολουθώντας τους Συμπαντικούς Νόμους. Έργο του είναι να προάγει το Φως και να εργάζεται -από ένα ανοικτό Κέντρο Καρδιάς- με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο οδηγώντας τον στο Αληθινό.

Ολιστικές – Ενεργειακές Θεραπείες

Ενεργειακές Θεραπείες

Εναρμόνιση – Εξισορρόπηση - Θεραπεία

Οι ενεργειακές θεραπείες αντιμετωπίζουν  τον άνθρωπο ως όλον–σώμα, συναίσθημα, νους, ψυχή και πνεύμα. Στη βάση τους λειτουργούν με την εξισορρόπηση και την ευθυγράμμιση όλων των σωμάτων. Είναι ήπιες, μη παρεμβατικές λειτουργώντας βαθιά και αποτελεσματικά με σεβασμό για τον άνθρωπο. Είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες και εφαρμόζονται σε μεγάλο εύρος.

Εσωτέρα Θεραπευτική – Ενεργειακή Θεραπεία

Εσωτέρα Θεραπευτική

Προσωπική Εξέλιξη – Θεραπεία

Η Εσωτέρα Θεραπευτική είναι μια ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος, μια πνευματική επιστήμη θεραπείας μέσω της Ενέργειας της Πηγής και της ενέργειας της ψυχής. Η θεραπεία εναρμονίζει την ενέργεια στα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου επαναφέροντας ψυχική και σωματική υγεία βοηθώντας τον να κάνει επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό. Ο θεραπευτής συνδυάζοντας την ενεργειακή θεραπεία με την ψυχοθεραπεία βοηθάει τον άνθρωπο να ξεπεράσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και να προχωρήσει στην πορεία της προσωπικής του εξέλιξης.

Ηχοθεραπεία – Μουσικοθεραπεία - Ενεργειακή Θεραπεία

Ηχοθεραπεία / Μουσικοθεραπεία

Ήχος – Αρμονία - Αυτογνωσία - Θεραπεία

Η ηχοθεραπεία είναι μια βαθιά ενεργειακή θεραπεία μέσω του ήχου και της δόνησης. Οι θεραπευτικοί ήχοι από τις θεραπευτικές ηχογαβάθες και η αρμονία της μουσικής επαναφέρουν τον άνθρωπο σε υγιή κραδασμιακή κατάσταση, συντονίζοντάς τον με τον Εσώτερο Εαυτό. Ο θεραπευτής συνδυάζοντας την ενεργειακή θεραπεία με την ψυχοθεραπεία βοηθάει τον άνθρωπο να ξεπεράσει τις προκλήσεις και τα θέματα που αντιμετωπίζει.

Usui Shiki Ryoho Reiki Εσωτέρας - Ενεργειακή Θεραπεία

Reiki Εσωτέρας

Προσωπική Ανάπτυξη - Θεραπεία

To Reiki Εσωτέρας είναι μια ενεργειακή μέθοδος θεραπείας -μια πνευματική θεραπεία μέσω της Συμπαντικής Ζωτικής Ενέργειας και της ενέργειας της ψυχής. Η θεραπεία απελευθερώνει την μπλοκαρισμένη ενέργεια, εναρμονίζει και εξισορροπεί τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου βοηθώντας τον να κάνει συνειδητή επαφή με το εσωτερικό του φως. Ο θεραπευτής συνδυάζοντας την ενεργειακή θεραπεία με την ψυχοθεραπεία βοηθάει τον άνθρωπο να υπερβεί τα εμπόδια που αντιμετωπίζει και να προχωρήσει στον δικό του δρόμο αυτογνωσίας.

Ευεργετικές Επιδράσεις Συνθετικών Ψυχοθεραπευτικών Προσεγγίσεων και Ενεργειακών Θεραπειών

Ευεργετικές Επιδράσεις

Πρόληψη - Βαθιά Θεραπεία

Οι ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις και οι ενεργειακές θεραπείες λειτουργώντας ήπια και μη παρεμβατικά, βοηθούν στην αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο, καλύπτοντας όλο το εύρος των παθήσεων -συμπεριλαμβανομένων των ψυχοσωματικών / ψυχολογικών θεμάτων- και εφαρμόζονται σ’ όλες τις ηλικίες.

Ο ήχος της ψυχής προσφέρει υπηρεσίες για προσωπική ανάπτυξη, αυτογνωσία, πνευματική αφύπνιση και ολοκληρωμένη θεραπεία με την ψυχοθεραπεία, τις ενεργειακές θεραπείες, την εκπαίδευση και την εσωτερική διδασκαλία

Ο ήχος της ψυχής -στις σημερινές έκτακτες συνθήκες του νέου lockdown- συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά -σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση- παρέχοντας Υπηρεσίες Υγείας ακολουθώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής όπως ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας και οι υπηρεσίες μας προσφέρονται με ασφάλεια στον χώρο μας -δια ζώσης- καθώς και online.
Προχωράμε με τη ροή της ζωής συνεχίζοντας την εξελικτική μας πορεία’ την προσωπική ανάπτυξη, την πνευματική αφύπνιση και τη θεραπεία!

ok
X