Εσωτέρα Θεραπευτική

Η Εσωτέρα Θεραπευτική είναι μια ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος, μια πνευματική επιστήμη θεραπείας που ασχολείται με το αιθερικό σώμα, το ενεργειακό πεδίο, ένα παλλόμενο δίκτυο δυνάμεων που περιβάλλει και διαπερνά το φυσικό ανθρώπινο σώμα. Ο όρος “Εσωτέρα” υποδηλώνει το εκ των έσω, το κρυμμένο, μη ορατό και χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτόν τον δυναμικό ιστό ενέργειας -αδιαχώριστο από το φυσικό σώμα- που είναι αόρατος στο φυσικό μάτι.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική πραγματεύεται επιστημονικά -θεωρητικά και πρακτικά- την “ανατομία” του αιθερικού σώματος καθώς και τον τρόπο θεραπείας μέσω αυτού του πεδίου. Αναλύει σε βάθος τη σύστασή του, περιγράφοντας λεπτομερώς αυτό το σώμα -δομή, σχήμα, κατασκευή- μια λεπτοφυής “ενεργειακή ανατομία” που συμπληρώνει την κλασική ανατομία και δίνει συγκεκριμένες τεχνικές για τη θεραπεία μέσω αυτού.

Η θεραπεία έγκειται στην ελεύθερη ροή της ενέργειας -τη φυσική τάση του οργανισμού- και την αποκατάσταση της ισορροπίας στα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου ευθυγραμμίζοντας όλα τα σώματα -φυσικό/αιθερικό, συναίσθημα, νου, ψυχή και πνεύμα.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική ως ενεργειακή θεραπεία αποτελεί μέρος μιας συνεδρίας Ενεργειακής Εσωτέρας ΨυχοΘεραπευτικής. Στη θεραπευτική συνεδρία, ο θεραπευτής έχοντας εδραιώσει την επαφή με την ψυχή, έλκει την ενέργεια της ψυχής και της Πηγής όλων των θεραπειών -την Ενέργεια της Αγάπης. Δουλεύοντας στο αιθερικό πεδίο -χωρίς να ακουμπά τον άνθρωπο- ακτινοβολεί τη ζωτική ενέργεια, εντοπίζει τα μπλοκαρίσματα της και την εξισορροπεί στα ενεργειακά κέντρα μέσω τριγωνισμών που συσχετίζουν και συνδέουν το κύριο κέντρο με τον αδένα του, με τα δευτερεύοντα ή άλλα μικρότερα ενεργειακά σημεία, με τους ιστούς και τα όργανα του σώματος στην περιοχή.

Ο θεραπευόμενος νοιώθει την ενέργεια να τον αγκαλιάζει ζεστά και μπορεί να την βιώνει ως αγάπη. Η εναρμόνιση της ενέργειας στα κέντρα επαναφέρει τον άνθρωπο σε ψυχική και σωματική υγεία ενώ λειτουργεί και στην πρόληψη μελλοντικών ασθενειών.

Εσωτέρα Θεραπευτική – Ενεργειακή Θεραπεία

Ουσιαστικός σκοπός της θεραπείας είναι η επαφή του ανθρώπου με τον πυρήνα της ύπαρξής του, την ψυχή -τον θεραπευτή μέσα του- και την ενεργοποίηση των αυτοθεραπευτικών ικανοτήτων του. Η ενέργεια της ψυχής κινητοποιεί τον άνθρωπο να συνειδητοποιήσει αυτά που δε χρειάζεται πλέον και να προβεί οικειοθελώς στις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή του σ’ όλα τα επίπεδα τις οποίες ο αληθινός εαυτός -η ψυχή- “επιθυμεί” προκειμένου ο άνθρωπος να ζήσει με αρμονία στην καθημερινή του ζωή και να επιτελέσει το έργο του.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική ως επιστημονική θεραπευτική μέθοδος λειτουργεί με σαφές πλαίσιο, πρωτόκολλο, κανόνες και νόμους που οφείλει ο θεραπευτής να ακολουθήσει για να επιτύχει στην άσκηση της θεραπευτικής αυτής τεχνικής. Οι ανωτέρω πληροφορίες περιέχονται στο ομότιτλο βιβλίο της Alice Bailey, αποτελούν μέρος της Αιώνιας Σοφίας -βάση πολλών πνευματικών προσεγγίσεων ανά τον κόσμο- και γράφτηκαν υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου Djwal Khul.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική ως θεραπευτική προσέγγιση καθώς και η “ανατομία” του αιθερικού σώματος δημιουργήθηκαν -μετά από χρόνια παρατηρήσεων, μελέτης και αποκρυπτογράφησης των κειμένων της Alice Bailey– από μια ομάδα θεραπευτών με επικεφαλής την Brenda Johnston -μετέπειτα ιδρύτρια του International Network for Energy Healing (INEH)– στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Η μέθοδος αυτή διδάσκεται σε περισσότερες από 23 χώρες στον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) και οι ανά τον κόσμο θεραπευτές συνέρχονται σε διεθνή συνέδρια κάθε χρόνο.

“Δε θεραπεύουμε, απλά βοηθάμε τους ανθρώπους να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, ελευθερώνοντας τη δύναμη μέσα τους” Brenda Johnston, ΙΝΕΗ.

Ο ήχος της ψυχής προσφέρει υπηρεσίες για προσωπική ανάπτυξη, αυτογνωσία, πνευματική αφύπνιση και ολοκληρωμένη θεραπεία με την ψυχοθεραπεία, τις ενεργειακές θεραπείες, την εκπαίδευση και την εσωτερική διδασκαλία

Ο ήχος της ψυχής -στις σημερινές έκτακτες συνθήκες του νέου lockdown- συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά -σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση- παρέχοντας Υπηρεσίες Υγείας ακολουθώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής όπως ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας και οι υπηρεσίες μας προσφέρονται με ασφάλεια στον χώρο μας -δια ζώσης- καθώς και online.
Προχωράμε με τη ροή της ζωής συνεχίζοντας την εξελικτική μας πορεία’ την προσωπική ανάπτυξη, την πνευματική αφύπνιση και τη θεραπεία!

ok
X