Το Φεστιβάλ του Wesak 2022 – Διαλογισμός στην Πανσέληνο του Βούδδα

Φεστιβάλ του Wesak 2022 – Διαλογισμός στην Πανσέληνο του Βούδδα

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Wesak – του Βούδδα (στην Πανσέληνο του Ταύρου) την Κυριακή, 15/05/22 20:30-21:20.

Η Εορτή του Βεσάκ […] σχετίζεται με τον Βούδδα και μ’ ένα περιστατικό της ζωής Του, που Τον οδήγησε στην απόφαση (σύμφωνα με τις υπαγορεύσεις της καρδιάς Του) να επιστρέφει μια φορά τον χρόνο από τον υψηλό τόπο όπου κατοικεί και εργάζεται για να ευλογεί τον κόσμο. Από τους δυο μεγάλους Υιούς του Θεού, τον Βούδδα και τον Χριστό, ο ένας είναι ο θεματοφύλακας και ο άλλος ο αποδέκτης αυτής της ευλογίας. Και οι δύο τη διατηρούν σαν παρακαταθήκη για να τη διαβιβάσουν σ’ έναν κόσμο που βρίσκεται σ’ ανάγκη και οι δύο δρουν σαν διαβιβαστές αυτής της πνευματικής ενέργειας προς την ανθρωπότητα. […] Μέσω του Βούδδα, διαχύνεται η σοφία του Θεού. Μέσω του Χριστού, εκδηλώνεται η αγάπη του Θεού στην ανθρωπότητα και ακριβώς αυτή η σοφία και αυτή η αγάπη διαχύνονται στην ανθρωπότητα κάθε Πανσέληνο του Μαΐου.[…]

Alice Bailey, “Η Εορτή του Βεσάκ – Μια Τεχνική Πνευματικής Επαφής”

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Το Φεστιβάλ του Wesak είναι η μεγαλύτερη Πνευματική Εορτή που εορτάζεται στην Πανσέληνο του Ταύρου σε Ανατολή και Δύση. Αποτελεί την κορύφωση του Πνευματικού Έτους καθώς η στιγμή της Πανσελήνου του Ταύρου είναι το σημείο μέγιστης αποδέσμευσης πνευματικής ενέργειας και ύψιστης πνευματικής ευλογίας στον κόσμο.

Αυτή η ημέρα αναγνωρίζεται από όλους τους ανθρώπους με πνευματικό προσανατολισμό και τους ανθρώπους Καλής Θέλησης παντού στον κόσμο ως ημέρα μέγιστης ευκαιρίας για πνευματική ανάπτυξη, ομαδικό διαλογισμό και υπηρεσία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους, για τις Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές καθώς και για το Φεστιβάλ του Πάσχα είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα και τα σχετικά άρθρα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul – Οι Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές

Η Εορτή του Wesak – Το Κορυφαίο Πνευματικό Γεγονός του Έτους

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”