Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Πάσχα (στην Πανσέληνο του Κριού)

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Πάσχα (στην Πανσέληνο του Κριού)

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Πάσχα (στην Πανσέληνο του Κριού) την Παρασκευή 15/04/22 20:30-21:20.

Το Φεστιβάλ του Πάσχα είναι το Φεστιβάλ του αναστάντος, ζώντος Χριστού, του Δασκάλου όλων των ανθρώπων και Αρχηγού της Πνευματικής Ιεραρχίας. Είναι η έκφραση της αγάπης του Θεού. Αυτή τη μέρα η πνευματική Ιεραρχία, την οποία οδηγεί και διευθύνει, θ’ αναγνωρίζεται και θα τονίζεται η φύση της αγάπης του Θεού. Η γιορτή αυτή καθορίζεται πάντα από την ημερομηνία της πρώτης Πανσελήνου της άνοιξης και είναι η μεγάλη Δυτική και Χριστιανική Εορτή.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Το Φεστιβάλ του Πάσχα συνιστά το πρώτο από τα Τρία Μεγάλα Πνευματικά Φεστιβάλ του έτους’ η αποδέσμευση των πνευματικών ενεργειών στα Τρία Μεγάλα Πνευματικά Φεστιβάλ είναι μια ισχυρή στιγμή εξαιρετικής ευκαιρίας για ομαδικό διαλογισμό και επίκληση του Φωτός, της Αγάπης και της Θέλησης-για-το-Καλό για την ανέλιξη της ανθρωπότητας και την εγκαθίδρυση του θεϊκού Σχεδίου πάνω στον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους, για τις Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές καθώς και για το Φεστιβάλ του Πάσχα είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα και τα σχετικά άρθρα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul – Οι Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές

Το Φεστιβάλ του Πάσχα – Εορτή Μέγιστης Πνευματικής Σημασίας

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”