Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο της Παρθένου

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο της Παρθένου

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στον online ομαδικό Διαλογισμό για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο της Παρθένου την Κυριακή, 19/09/21 20:30-21:20..

Ο συμβολισμός του ζωδίου της Παρθένου αφορά ολόκληρο τον στόχο της εξελικτικής διαδικασίας, που είναι να προστατέψει, ν’ αναθρέψει και τελικά να αποκαλύψει την κρυμμένη πνευματική πραγματικότητα. Αυτή την καλύπτει κάθε μορφή, αλλά η ανθρώπινη μορφή είναι εξοπλισμένη και κατάλληλη να την εκδηλώσει με έναν τρόπο διαφορετικό από κάθε άλλη έκφραση της θειότητας κι έτσι να κάνει απτό και αντικειμενικό εκείνο που αποσκοπεί ολόκληρη η δημιουργική διαδικασία.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Εργαζόμαστε όλοι μαζί μέσω του διαλογισμού στα νοητικά πεδία με πνεύμα αγάπης και αδελφοσύνης συμβάλλοντας στο ομαδικό έργο για την πνευματική αφύπνιση και ανύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας προκειμένου να υλοποιηθεί το Θεϊκό Σχέδιο πάνω στη Γη και να υπάρξει μια Νέα Εποχή αγάπης, ενότητας και ειρήνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”