Νέα Τμήματα 2021-2022: Ενημερωτική Παρουσίαση: “Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό”

Ενημερωτική Παρουσίαση: “Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό”

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στην ενημερωτική παρουσίαση της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό την Τρίτη 28/09/21 18:00-19:30.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική είναι η πνευματική επιστήμη θεραπείας που ασχολείται με τα “λεπτοφυή” ενεργειακά πεδία συνείδησης ή σώματα τα οποία στο σύνολό τους αποτελούν την αληθινή υπόσταση του ανθρώπου.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική προσεγγίζει την ψυχή ως τον Αληθινό Εαυτό μέσα σε κάθε άνθρωπο -ως τον Εσώτερο Θεραπευτή- μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η θεραπεία.

Η Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική βασίζεται στο βιβλίο “Εσωτέρα Θεραπευτική” της Alice Bailey το οποίο γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου Djwal Khul.

Στην εκπαίδευση της Εσωτέρας Θεραπευτικής οι συμμετέχοντες αποκτούν γνώση του αιθερικού σώματος και της ανατομίας του και μαθαίνουν να εργάζονται με συγκεκριμένες τεχνικές θεραπείας σ’ αυτό το πεδίο για να επιφέρουν εξισορρόπηση, αρμονία και καλή υγεία.

Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τους Νόμους και τους Κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής όπως ορίζονται στην Εσωτερική Διδασκαλία του Θιβετανού Διδασκάλου -την αληθινή γνώση της θεραπευτικής- προαπαιτούμενο για τη σωστή και υπεύθυνη άσκηση της θεραπευτικής τέχνης.

Η Εκπαίδευση της Εσωτέρας Θεραπευτικής εισαγάγει τους συμμετέχοντες στην Επιστήμη του Αποκρυφιστικού Διαλογισμού που είναι ο δρόμος της  διεύρυνσης της συνείδησης, της φώτισης’ ο δρόμος του αληθινού θεραπευτή.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική απευθύνεται σε όσους αποζητούν να ανακαλύψουν τον αληθινό τους εαυτό και να προχωρήσουν στον δρόμο της πνευματικής αφύπνισης. Σε όσους επιθυμούν να  θεραπευτούν βαθιά και να βοηθήσουν τους άλλους μέσω της θεραπευτικής ενέργειας. Σε όσους ασκούν ήδη μια θεραπευτική τεχνική και επιθυμούν να εμβαθύνουν στη θεραπευτική τέχνη.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική είναι η πορεία προς το φως και την προσωπική εξέλιξη’ είναι η αληθινή θεραπεία καθώς μας βοηθά να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας σε μια συνειδητή και ευτυχισμένη ζωή.

Έναρξη Νέου Τμήματος Α’ Έτους της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό: Τρίτη, 05/10/21   18:00-20:00.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις σχετικές σελίδες:

Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική

Εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!