Νέα Τμήματα 2021-2022: Ενημερωτική Παρουσίαση: “Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό”

Ενημερωτική Παρουσίαση: “Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό”

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στην ενημερωτική παρουσίαση της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό την Πέμπτη 30/09/21 18:00-19:30.

Η Εσωτέρα Ψυχολογία είναι η νέα ψυχολογία που βασίζεται στην Επιστήμη της Ψυχής και των Ακτίνων. Πραγματεύεται την ψυχή -τον Ανώτερο Εαυτό- την κρυμμένη πραγματικότητα μέσα σε κάθε ανθρώπινο ον που ζητά την έκφρασή της. Εξετάζει σε βάθος τις επτά Ακτίνες – τις επτά Δημιουργικές Δυνάμεις οι οποίες διέπουν τα πάντα στο σύμπαν και κατά συνέπεια ρυθμίζουν και τον άνθρωπο.

Μέσα από τη γνώση της Εσωτέρας Ψυχολογίας ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με την αλήθεια της ύπαρξης της ψυχής, μαθαίνει τους Νόμους που τη διέπουν, μαθαίνει να αναγνωρίζει τις ακτίνες που τον ρυθμίζουν και προχωρεί στη βαθιά ενδοσκόπηση του εαυτού του.

Η Εκπαίδευση στην Εσωτέρα ψυχολογία βασίζεται στην Πραγματεία επί των Επτά Ακτίνων της Alice Bailey  -και ειδικότερα στα βιβλία “Εσωτέρα Ψυχολογία Ι & ΙΙ”– η οποία γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου Djwal Khul.

Η Εκπαίδευση της Εσωτέρας ψυχολογίας εισαγάγει τους συμμετέχοντες στην Επιστήμη του Αποκρυφιστικού Διαλογισμού που είναι ο δρόμος της  αυτογνωσίας και της πνευματικής αφύπνισης.

Η Εσωτέρα Ψυχολογία απευθύνεται σε όσους αποζητούν να προχωρήσουν στον δρόμο της προσωπικής τους ανάπτυξης και της αφύπνισης της συνείδησης. Σε όσους αναζητούν να γνωρίσουν τον αληθινό τους εαυτό.

Μέσα από τη γνώση της Εσωτέρας Ψυχολογίας μπορούμε να οδηγηθούμε στην αληθινή αυτογνωσία -το Γνώθι σ’ Εαυτόν. Μπορούμε να επιτύχουμε αρμονική σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους’ να υλοποιήσουμε τον δημιουργικό μας σκοπό.

Έναρξη Νέου Τμήματος Α’ Έτους της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό: Πέμπτη, 07/10/21   18:00-20:00.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις σχετικές σελίδες:

Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία

Εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!