Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Ζυγού

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Ζυγού

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στον online ομαδικό Διαλογισμό για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Ζυγού την Τρίτη 19/10/21 20:30-21:20.

Το ζώδιο του Ζυγού είναι ένα ζώδιο εξισορρόπησης, προσεκτικού ζυγίσματος των αξιών κι επίτευξης ορθής ισοστάθμισης των ζευγών των αντιθέτων. Μπορεί να θεωρηθεί το ζώδιο στο οποίο εμφανίζεται το πρώτο πραγματικό όραμα της Ατραπού και του στόχου προς τον οποίο ο μαθητής πρέπει τελικά να κατευθύνει τα βήματά του.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Στην εποχή αυτή της ομαδικής υπηρεσίας, εργαζόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ένας όμιλος μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης ώστε να εδραιωθούν ορθές ανθρώπινες σχέσεις και να επέλθει η Νέα Εποχή – η εποχή της καλής θέλησης, της αγάπης και της ειρήνης πάνω στον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”