Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Σκορπιού

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Σκορπιού

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στον online ομαδικό Διαλογισμό για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Σκορπιού την Τετάρτη 17/11/21 20:30-21:20.

Στον Σκορπιό η παρόρμηση για απελευθέρωση και η επιθυμία να βαδίσει την Ατραπό της Επιστροφής γίνεται τόσο ισχυρή ώστε ο μαθητής υποτάσσεται στις δοκιμασίες, αντιστρέφει – με τρομακτικό τίμημα και πόνο – τη θέση του πάνω στον τροχό της ζωής και αναλαμβάνει τη στάση του Παρατηρητή σε αντιδιαστολή μ’ εκείνη του Βιώνοντος. Οι παλιές ταυτίσεις τερματίζονται’ οι νέες τάσεις για ανώτερες, λεπτοφυέστερες και πνευματικότερες ταυτίσεις αρχίζουν να εμφανίζονται.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός και Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης – Εγκαθίδρυση του Θεϊκού Σχεδίου πάνω στον πλανήτη

Στο έργο των Πανσελήνων χρησιμοποιώντας τη δημιουργική μας φαντασία και τη δύναμη του οραματισμού εργαζόμαστε στα νοητικά πεδία μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης προσφέροντας μέγιστη υπηρεσία στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”