Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Τοξότη

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Τοξότη

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στον online ομαδικό Διαλογισμό για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Τοξότη την Παρασκευή 17/12/21 20:30-21:20.

Κάθε φορά που ο άνθρωπος βρίσκεται υπό την επιρροή του Τοξότη, έχει τον αντικειμενικό σκοπό να προσανατολισθεί σε κάποιον νέο και ανώτερο σκοπό μαζί με το χρέος να επανεστιασθεί σ’ έναν ανώτερο στόχο και να ανελίξει κάποιον βασικό και κατευθυντήριο σκοπό.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Εργαζόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης με τις ενέργειες του Φωτός, της Αγάπης και της Θέλησης-για-το-Καλό για να επέλθει η εποχή της αγάπης, της ομόνοιας, της ειρήνης και να εγκαθιδρυθεί το Θεϊκό Σχέδιο πάνω στον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”