Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο της Παρθένου 2022

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο της Παρθένου 2022

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο της Παρθένου την Παρασκευή 09/09/22 20:30-21:20.

[…] Τα ζεύγη των αντιθέτων –ψυχή και σώμα– σαν δύο ξεχωριστές οντότητες […] στην Παρθένο σμίγουν και έχουν υπέρτατη σπουδαιότητα μεταξύ τους’ η μητέρα προστατεύει το σπέρμα της Χριστικής ζωής’ η ύλη φρουρεί, περιποιείται και γαλουχεί την κρυμμένη ψυχή. Ο βασικός τόνος που ενσωματώνει με μεγάλη ακρίβεια την αλήθεια ως προς την αποστολή της Παρθένου είναι “ο εν υμίν Χριστός, η ελπίς της δόξης”. Δεν υπάρχει πιο σαφής ή πιο επαρκής ορισμός αυτού του ζωδίου απ’ αυτόν.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Στο ομαδικό έργο των Πανσελήνων εργαζόμαστε ενωμένοι μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης για την εγκαθίδρυση της Νέας Πνευματικής Εποχής’ μιας εποχής αγάπης, ειρήνης, αδελφοσύνης και ενότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνουςείναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”