Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Νέα Τμήματα 2022-2023: Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Ο ήχος της ψυχής ανακοινώνει την έναρξη Νέου Τμήματος Α’ Έτους της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό την Τρίτη 04/10/22.

Ημέρα:Τρίτη
Ώρες:18:00-20:00
Εντατικό Σεμ/ριο:1 Σ/Κ 16 ωρών
Διάρκεια:04/10/22 – 27/06/23
Παρακολούθηση:Δια Ζώσης & Online

Η Εσωτέρα Θεραπευτική – η Ενεργειακή Πνευματική Θεραπεία είναι μια πνευματική επιστήμη θεραπείας που ασχολείται με τα “λεπτοφυή” ενεργειακά σώματα ή πεδία συνείδησης -την αληθινή σύσταση του ανθρώπου: αιθερικό, συναίσθημα, νους, ψυχή και πνεύμα.

Αυτή η επιστημονική θεραπευτική προσέγγιση πραγματεύεται την ψυχή ως την πραγματική φύση της ανθρώπινης υπόστασης -ως τον Εσώτερο Θεραπευτή- μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η θεραπεία.

Η εκπαίδευση βασίζεται στο βιβλίο “Εσωτέρα Θεραπευτική” της Alice Bailey το οποίο γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου της Σοφίας Djwal Khul. Περιλαμβάνει επίσης την εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό καθώς ο αληθινός διαλογισμός είναι ο δρόμος του φωτός, της αληθινής γνώσης και της ελευθερίας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις σχετικές σελίδες:

Εσωτέρα Θεραπευτική – Η Αληθινή Πνευματική Θεραπεία

Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική

Εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Εγγραφή / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!