Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Νέα Τμήματα 2022-2023: Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Ο ήχος της ψυχής ανακοινώνει την έναρξη Νέου Τμήματος Α’ Έτους της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό την Πέμπτη 06/10/22.

Ημέρα:Πέμπτη
Ώρες:18:00-20:00
Εντατικό Σεμ/ριο:1 Σ/Κ 16 ωρών
Διάρκεια:06/10/22 – 29/06/23
Παρακολούθηση:Δια Ζώσης & Online

Η Εσωτέρα Ψυχολογία είναι η νέα ψυχολογία που βασίζεται στην Επιστήμη της Ψυχής και των Ακτίνων. Είναι η ψυχολογία της Νέας Εποχής ρίχνοντας νέο φως στην κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, της ιδιοσυγκρασίας, της συμπεριφοράς και των θεμάτων του ανθρώπου.

Η Εκπαίδευση στην Εσωτέρα ψυχολογία βασίζεται στην Πραγματεία επί των Επτά Ακτίνων της Alice Bailey  -και ειδικότερα στα βιβλία “Εσωτέρα Ψυχολογία Ι & ΙΙ”– η οποία γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου της Σοφίας Djwal Khul. Περιλαμβάνει επίσης την εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό καθώς ο αληθινός διαλογισμός είναι ο δρόμος του φωτός, της αληθινής γνώσης και της ελευθερίας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις σχετικές σελίδες:

Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία

Εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Εγγραφή / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!