Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Λέοντα 2022

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Λέοντα 2022

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Λέοντα την Πέμπτη 11/08/22 20:30-21:20.

Το ζώδιο [του Λέοντα] περιγράφηκε συχνά σαν το “πεδίο μάχης των Δυνάμεων του Υλισμού και των Δυνάμεων του Φωτός”. Αποκρυφιστικά θεωρείται ένα απ’ τα πιο υλικά ζώδια στο μέτρο που μπορεί να είναι ιδιαζόντως παρούσα η ιδιοτελής επιθυμία για κατοχή υλικών αντικειμένων και μπορεί βίαια να ελέγχει η εκδήλωση ενός πνεύματος κατοχής’ όμως την ίδια στιγμή ο προχωρημένος Λέων μπορεί να λειτουργεί σαν η “εμπνευσμένη πνευματική Θυσία”. Τότε είναι ευαίσθητος στις παγκόσμιες συνθήκες και ελεύθερος από προσωπικές επιθυμίες.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Ο ομαδικός διαλογισμός στις Πανσελήνους είναι ένας πολύ ισχυρός τρόπος υπηρεσίας για την ανθρωπότητα. Εργαζόμαστε όλοι μαζί μέσω του διαλογισμού με πνεύμα αγάπης και ενότητας συμβάλλοντας στο ομαδικό έργο για τη Νέα Πνευματική Εποχή και την υλοποίηση του Θεϊκού Σχεδίου πάνω στον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνουςείναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”