Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο της Παρθένου 2023

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο της Παρθένου 2023

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ της Παρθένου την Τετάρτη 30/08/23 20:30-21:20.

Στο ζώδιο της Παρθένου η Χριστική συνείδηση συλλαμβάνεται και γαλουχείται στην περίοδο της κυοφορίας, ωσότου επιτέλους στους Ιχθείς, το αντίθετο ζώδιο, γεννηθεί ο παγκόσμιος σωτήρας.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Το έργο των ομαδικών διαλογισμών στις πανσελήνους προσφέρεται στην παγκόσμια υπηρεσία για την αφύπνιση της ανθρωπότητας και την εξέλιξη του πλανήτη’ προσφέρεται για την ανάδυση ενός νέου πολιτισμού όπου θα κυριαρχεί η αγάπη, η ενότητα, η ομόνοια και οι ορθές ανθρώπινες σχέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”