Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό 2023-2024

Νέα Τμήματα 2023-2024: Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Ο ήχος της ψυχής ανακοινώνει την έναρξη Νέου Τμήματος Α’ Έτους της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό την Τρίτη 03/10/23.

Ημέρα:Τρίτη
Ώρες:18:00-20:00
Εντατικό Σεμ/ριο:1 Σ/Κ 16 ωρών
Διάρκεια:03/10/23 – 25/06/24
Παρακολούθηση:Δια Ζώσης & Online

Η Εσωτέρα Θεραπευτική – η Ενεργειακή Πνευματική Θεραπεία είναι μια πνευματική επιστήμη θεραπείας που ασχολείται με τα “λεπτοφυή” ενεργειακά σώματα ή πεδία συνείδησης -την αληθινή σύσταση του ανθρώπου: αιθερικό, συναίσθημα, νους, ψυχή και πνεύμα.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική προσεγγίζει την ψυχή ως την πραγματική φύση της ανθρώπινης ύπαρξης -ως τον Εσώτερο Θεραπευτή- μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η θεραπεία και πραγματεύεται επιστημονικά το αιθερικό σώμα και την ανατομία του δίνοντας συγκεκριμένες τεχνικές θεραπείας μέσω αυτού του πεδίου. Ως επιστήμη θεραπείας αποτελεί το απαραίτητο υπόβαθρο για την ορθή και υπεύθυνη άσκηση της θεραπευτικής τέχνης.

Η εκπαίδευση βασίζεται στην Πραγματεία επί των Επτά Ακτίνων της Alice Bailey -και ειδικότερα στο βιβλίο “Εσωτέρα Θεραπευτική”- η οποία γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου της Σοφίας Djwal Khul. Περιλαμβάνει επίσης την εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό καθώς ο αληθινός διαλογισμός είναι ο δρόμος του φωτός, της αληθινής γνώσης και της διεύρυνσης της συνείδησης.

Η Εσωτέρα θεραπευτική απευθύνεται σε όσους αναζητούν να γνωρίσουν την επιστήμη των κέντρων και να έρθουν σ’ επαφή με την Αιώνια Σοφία. Απευθύνεται σε όσους αποζητούν να θεραπευτούν αληθινά αλλά και σε εκείνους που ενδιαφέρονται να ασκήσουν υπεύθυνα τη θεραπευτική τέχνη.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική είναι ο προσωπικός μας δρόμος προς το Φως καθώς μας βοηθά να θεραπευτούμε βαθιά και να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας σε μια συνειδητή, ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις σχετικές σελίδες:

Εσωτέρα Θεραπευτική – Η Αληθινή Πνευματική Θεραπεία

Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική

Εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Εγγραφή / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!