Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό 2023-2024

Νέα Τμήματα 2023-2024: Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Ο ήχος της ψυχής ανακοινώνει την έναρξη Νέου Τμήματος Α’ Έτους της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό την Πέμπτη 05/10/23.

Ημέρα:Πέμπτη
Ώρες:18:00-20:00
Εντατικό Σεμ/ριο:1 Σ/Κ 16 ωρών
Διάρκεια:05/10/23 – 27/06/24
Παρακολούθηση:Δια Ζώσης & Online

Η Εσωτέρα Ψυχολογία είναι η νέα ψυχολογία που βασίζεται στην Επιστήμη της Ψυχής και των Ακτίνων. Είναι η ψυχολογία της Νέας Εποχής ρίχνοντας νέο φως στην κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, της ιδιοσυγκρασίας, της συμπεριφοράς και των θεμάτων του ανθρώπου δίνοντας απαντήσεις στο άλυτο μυστήριο και το αδιέξοδο της σύγχρονης ψυχολογίας.

Η Εκπαίδευση στην Εσωτέρα ψυχολογία βασίζεται στην Πραγματεία επί των Επτά Ακτίνων της Alice Bailey  -και ειδικότερα στα βιβλία “Εσωτέρα Ψυχολογία Ι & ΙΙ”– η οποία γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου της Σοφίας Djwal Khul. Περιλαμβάνει επίσης την εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό καθώς ο αληθινός διαλογισμός είναι ο δρόμος του φωτός, της αληθινής γνώσης και της ελευθερίας.

Η Εσωτέρα Ψυχολογία απευθύνεται σε όσους αποζητούν να προχωρήσουν στον δρόμο της προσωπικής τους ανάπτυξης και της αφύπνισης της συνείδησης. Σε όσους αναζητούν να γνωρίσουν την αληθινή αυτογνωσία -το Γνώθι σ’ Εαυτόν και την Αιώνια Σοφία.

Μέσα από τη γνώση της Εσωτέρας Ψυχολογίας μπορούμε να επιτύχουμε ορθές ανθρώπινες σχέσεις ώστε να ζήσουμε αρμονικά, δημιουργικά και ευτυχισμένα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις σχετικές σελίδες:

Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία

Εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Εγγραφή / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!