Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: "Αληθινή Δημιουργικότητα - Εκπληρώνοντας τον Σκοπό της Ψυχής"

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Αληθινή Δημιουργικότητα – Εκπληρώνοντας τον Σκοπό της Ψυχής”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “Αληθινή Δημιουργικότητα – Εκπληρώνοντας τον Σκοπό της Ψυχής” την Κυριακή 24/09/23 10:00-18:00.

Δημιουργικότητα σημαίνει να φέρνεις κάτι καινούριο στην ύπαρξη, να κάνεις έναν δρόμο για το άγνωστο για να διεισδύσει μέσα στο γνωστό, να κάνεις δρόμο στον ουρανό για να έρθει στη γη.

Osho

Ο άνθρωπος εσφαλμένα νομίζει ότι όταν είναι δραστήριος, όταν δουλεύει, τότε είναι και δημιουργικός… Η κοινωνία προγραμματίζει τον άνθρωπο να είναι διαρκώς απασχολημένος, διαρκώς δραστήριος με μη νοήμων τρόπο…

Όμως η αληθινή δημιουργικότητα δεν είναι ούτε απασχόληση ούτε δραστηριότητα.

Η αληθινή δημιουργικότητα έχει μία άλλη ποιότητα καθώς έρχεται βαθιά μέσα από το είναι μας…

Για να είναι ο άνθρωπος αληθινά δημιουργικός πρέπει να έχει αποτινάξει όλες τις εξωτερικές φωνές και όλους τους προγραμματισμούς του’ να στέκει ελεύθερος’ να μην ακολουθεί την πεπατημένη χαράζοντας τον δικό του δρόμο.

Ο αληθινά δημιουργικός άνθρωπος είναι διαλογιστικός και ενορατικός’ είναι σε συνειδητή επαφή με την ψυχή και μέσα από αυτό το καθαρό δυναμικό ρεύμα ενέργειας εκφράζεται στον κόσμο’ έχει βρει το εσωτερικό του κάλεσμα – τον σκοπό του υλοποιώντας τον πάνω στη γη. Tότε η δημιουργικότητα μπορεί να ρέει μέσα από εκείνον και ο άνθρωπος ζει μια ζωή με πραγματικό νόημα’ προσφέρει’ υπηρετεί’ γίνεται εκστατικός’ ευδαιμονικός…

Μέσα από τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής προχωρούμε συνειδητά στην πορεία της προσωπικής μας αφύπνισης, εξέλιξης και διεύρυνσης της συνείδησης.

Στο Σεμινάριο για την Αληθινή Δημιουργικότητα μέσα από το φως της εσώτερης διδασκαλίας διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας αρχίζοντας να αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει να είμαστε αληθινά δημιουργικοί δίνοντάς μας τη βοήθεια και την ώθηση να εργαστούμε για να ανακαλύψουμε τον δημιουργικό μας σκοπό και να τον υλοποιήσουμε ώστε να ζήσουμε μια ζωή βαθιά ευτυχισμένη με ουσιαστικό νόημα.

Το βιωματικό αυτό σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμό με τους διαλογιστικούς ήχους, ομαδική ηχοθεραπεία με θεραπευτικές θιβετανικές ηχογαβάθες και gong καθώς και θεραπευτικές τεχνικές – settings με τους ήχους. Οι όμορφοι, θεραπευτικοί ήχοι μας βοηθούν να χαλαρώσουμε βαθιά και να αναζωογονηθούμε’ μας προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη, εξισορρόπηση και θεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!