Ενημερωτική Παρουσίαση για τα Νέα Τμήματα Εσώτερης Εκπαίδευσης 2023-2024

Ενημερωτική Παρουσίαση για τα Νέα Τμήματα Εσώτερης Εκπαίδευσης 2023-2024

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στην ενημερωτική παρουσίαση για τα Νέα Τμήματα:

Ι) Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

ΙΙ) Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

την Παρασκευή 29/09/23 19:00-21:00.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική – η Ενεργειακή Πνευματική Θεραπεία είναι μια πνευματική επιστήμη θεραπείας που ασχολείται με τα “λεπτοφυή” ενεργειακά σώματα ή πεδία συνείδησης -την αληθινή σύσταση του ανθρώπου: αιθερικό, συναίσθημα, νους, ψυχή και πνεύμα.

Αυτή η επιστημονική θεραπευτική προσέγγιση πραγματεύεται την ψυχή ως την πραγματική φύση της ανθρώπινης υπόστασης -ως τον Εσώτερο Θεραπευτή- μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η θεραπεία.

Η εκπαίδευση βασίζεται στην Πραγματεία επί των Επτά Ακτίνων της Alice Bailey -και ειδικότερα στο βιβλίο Εσωτέρα Θεραπευτική– η οποία γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου Djwal Khul. Περιλαμβάνει επίσης την εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό καθώς ο αληθινός διαλογισμός είναι ο δρόμος του φωτός, της αληθινής γνώσης και της διεύρυνσης της συνείδησης.

Έναρξη Νέου Τμήματος Α’ Έτους της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό: Τρίτη 03/10/23   18:00-20:00.

Η Εσωτέρα Ψυχολογία είναι η νέα ψυχολογία που βασίζεται στην Επιστήμη της Ψυχής και των Ακτίνων. Είναι η ψυχολογία της Νέας Εποχής ρίχνοντας νέο φως στην κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, της ιδιοσυγκρασίας, της συμπεριφοράς και των θεμάτων του ανθρώπου.

Η Εκπαίδευση στην Εσωτέρα ψυχολογία βασίζεται στην Πραγματεία επί των Επτά Ακτίνων της Alice Bailey  -και ειδικότερα στα βιβλία Εσωτέρα Ψυχολογία Ι & ΙΙ– η οποία γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου Djwal Khul. Περιλαμβάνει επίσης την εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό καθώς ο αληθινός διαλογισμός είναι ο δρόμος του φωτός, της αληθινής γνώσης και της ελευθερίας.

Έναρξη Νέου Τμήματος Α’ Έτους της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό: Πέμπτη 05/10/23   18:00-20:00.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις σχετικές σελίδες:

Εσωτέρα Θεραπευτική – Η Αληθινή Πνευματική Θεραπεία

Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική

Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία

Εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!