Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Ζυγού 2023

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Ζυγού 2023

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Ζυγού την Πέμπτη 28/09/23 20:30-21:20.

Ο Ζυγός μπορεί να περιγραφεί με όρους της διαλογιστικής διαδικασίας όπως διδάσκεται τόσο στην Ανατολή όσο και στη Δύση. Μπορεί συνεπώς να θεωρηθεί σαν το “διάλειμμα μεταξύ δύο δραστηριοτήτων”, το οποίο είναι η εξήγηση που δίνεται σ’ εκείνο το στάδιο του διαλογισμού που αποκαλούμε ενατένιση.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Στο έργο των Πανσελήνων εργαζόμαστε ενωμένοι μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης προσφέροντας υπηρεσία για την αφύπνιση της ανθρωπότητας και την εξέλιξη του πλανήτη’ για την ανάδυση ενός νέου πολιτισμού όπου θα κυριαρχεί η αγάπη, η ενότητα, η ειρήνη και οι ορθές ανθρώπινες σχέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”