Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Πόνος – Η Πύλη της Απελευθέρωσης”

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Πόνος – Η Πύλη της Απελευθέρωσης”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “Πόνος – Η Πύλη της Απελευθέρωσης” την Κυριακή 20/08/23 10:00-18:00.

Πόνος είναι εκείνος ο ανοδικός αγώνας διαμέσου της ύλης που προσγειώνει τον άνθρωπο στα Πόδια του Λόγου.

[…]

[Ο πόνος οδηγεί] την ανθρώπινη ψυχή από το σκοτάδι στο φως, από τα δεσμά στην απελευθέρωση, από την αγωνία στην ειρήνη. Αυτή η ειρήνη, αυτό το φως κaι αυτή η απελευθέρωση μαζί με τη διευθετημένη αρμονία του κόσμου είναι για όλους τους υιούς των ανθρώπων.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Μιλώντας εσωτερικά αυτό που μας πονάει είναι στην πραγματικότητα οι προσκολλήσεις, οι αυταπάτες και οι αντιστάσεις μας’ είναι το ψεύτικο και το απατηλό. Πονάμε όταν αντιστεκόμαστε και δεν πορευόμαστε σύμφωνα με τη ροή της ζωής’ όταν πηγαίνουμε ενάντια στους Συμπαντικούς Νόμους’ όταν δεν υπηρετούμε την αληθινή Αγάπη…

Όμως ο πόνος είναι ο δρόμος για να εξελιχθεί η ανθρωπότητα και ο πλανήτης’ είναι ο δρόμος της μετουσίωσης και της απελευθέρωσης’ είναι η πορεία για να φθάσουμε τη θεϊκότητα και ο μεγάλος δάσκαλος για όλους μας…

Μέσα από τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής προχωρούμε συνειδητά στον δρόμο της αυτογνωσίας, της πνευματικής αφύπνισης και της εξέλιξης.

Σ’ αυτό το σεμινάριο μέσα από τη γνώση και την αλήθεια της Εσωτερικής Διδασκαλίας διευρύνουμε τη συνείδησή μας και αποκτούμε μια άλλη αντιληπτικότητα για τον πόνο. Αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο με τον οποίο χρειάζεται να εργαστούμε για να μετουσιώσουμε τον πόνο σε θεία ομορφιά και αληθινή αγάπη και να μεταμορφώσουμε τραυματικές σχέσεις σε υγιείς – ορθές σχέσεις με τους συνανθρώπους μας ώστε να ζήσουμε αρμονικά και ευτυχισμένα.

Το βιωματικό αυτό σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμό με τους διαλογιστικούς ήχους, ομαδική ηχοθεραπεία με θεραπευτικές θιβετανικές ηχογαβάθες και gong καθώς και θεραπευτικές τεχνικές – settings με τους ήχους. Οι όμορφοι, θεραπευτικοί ήχοι μας βοηθούν να χαλαρώσουμε βαθιά και να αναζωογονηθούμε’ μας προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη, εξισορρόπηση και θεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!