Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Λέοντα 2023

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Λέοντα 2023

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Λέοντα την Τρίτη 01/08/23 20:30-21:20.

Αυτό το ζώδιο είναι ένα πύρινο ζώδιο και είναι το κατεξοχήν πύρινο ζώδιο αυτήν την εποχή. Οι Υιοί του Νου, οι αυτοσυνείδητοι Υιοί του Θεού, είναι πάνω απ’ όλα οι Υιοί του Πυρός, γιατί “ο Θεός ημών είναι Πυρ καταναλίσκον”. Υπάρχει σ’ αυτούς εκείνη η περίεργη ποιότητα που μπορεί να κάψει και να καταστρέψει και έτσι να εκριζώσει όλα όσα εμποδίζουν την ουσιαστική τους θεία έκφραση. Θα ήθελα να έχετε κατά νου την εξαγνιστική φύση του πυρός.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Το έργο των ομαδικών διαλογισμών στις πανσελήνους προσφέρεται στην παγκόσμια υπηρεσία για την εγκαθίδρυση της Νέας Πνευματικής Εποχής και την ανάδυση ενός νέου πολιτισμού που προωθεί την καλλιέργεια αληθινών αξιών’ που αναδεικνύει την αξία του ατόμου και του γεγονότος της μίας ανθρωπότητας’ που καλλιεργεί την οικουμενική συνείδηση, την ενότητα, την ομόνοια και τις ορθές ανθρώπινες σχέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”