Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: "Ποια είναι η Αληθινή Αγάπη"

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Ποια είναι η Αληθινή Αγάπη”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “Ποια είναι η Αληθινή Αγάπη” την Κυριακή 23/07/23 10:00-18:00.

Αγάπη είναι η έκφραση της ζωής του Ίδιου του Θεού’ Αγάπη είναι η συνεκτική δύναμη που κάνει όλα τα πράγματα ολόκληρα και Αγάπη είναι όλα όσα είναι.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Αγάπη: Μία λέξη που ακούγεται τόσο συχνά και εύκολα… μία λέξη που έχει γίνει τετριμμένη με το αληθινό νόημά της παραποιημένο… Έχει αλήθεια ο άνθρωπος ενσυναίσθηση όταν χρησιμοποιεί τη λέξη αγάπη; Πόσο συνειδητός είναι ως προς την πραγματική έννοια και το μεγαλείο της; Κάθε άνθρωπος βιώνει μια βαθιά ανάγκη για αγάπη αλλά για να μπορέσει να “αγγίξει” την αληθινή αγάπη πρέπει να επιτρέψει στη συνειδητότητά του να “ανοίξει”…

Η αγάπη δεν είναι αίσθημα, συγκίνηση ή επιθυμία… Η αληθινή αγάπη είναι ελεύθερη από συναισθηματισμό’ είναι μια αγάπη που θυσιάζει και κατανοεί’ που δρα με δύναμη και αποφασιστικότητα’ που εργάζεται για το συνολικό καλό’ μια αγάπη που σέβεται και ξέρει ν’ απελευθερώνει…

Ο δρόμος για να φτάσει ο άνθρωπος την τέλεια αγάπη είναι ο διαλογισμός και η υπηρεσία’ είναι όταν έχει πάει βαθιά μέσα στον πυρήνα της ύπαρξής του μέσα στη σιωπή και έχει γίνει ένα με τον Θεό.  

Αληθινή αγάπη σημαίνει να είσαι ο ίδιος αγάπη…

Όταν είσαι αγάπη’ όταν όλη σου η ύπαρξη είναι αγάπη’ όταν ακτινοβολείς όλο και περισσότερο αγάπη που πηγάζει βαθιά μέσα από το κέντρο της καρδιάς’ όταν αυτή η καθαρή ενέργεια αναβλύζει και απλώνεται παντού προς όλους και τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς κάτι να περιμένεις’ τότε ανθίζει μέσα σου η αγάπη σαν λουλούδι’ τότε γνωρίζεις εκείνο που είναι απέραντα αληθινό’ εκείνο που είναι η αγάπη’ τότε αγγίζεις τη θεϊκότητα και ανακαλύπτεις ότι για σένα ο κόσμος έχει μεταμορφωθεί.

Μέσα από τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής προχωρούμε συνειδητά στον δρόμο της αυτογνωσίας, της πνευματικής αφύπνισης και της εξέλιξης.

Στο Σεμινάριο για την Αγάπη, μέσα από την αλήθεια της Εσωτερικής Διδασκαλίας, ερχόμαστε σε επαφή με την πραγματική έννοια της αγάπης. Μέσα από τη γνώση και την πνευματική αφύπνιση μπορούμε να διευρύνουμε τη συνείδησή μας και να εργαστούμε ώστε να εκφράζουμε όλο και περισσότερο την αληθινή αγάπη σε κάθε έκφανση της ύπαρξής μας μεταμορφώνοντας τη ζωή μας αλλά και τις σχέσεις με τους συνανθρώπους μας.

Το βιωματικό αυτό σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμό με τους διαλογιστικούς ήχους, ομαδική ηχοθεραπεία με θεραπευτικές θιβετανικές ηχογαβάθες και gong καθώς και θεραπευτικές τεχνικές – settings με τους ήχους. Οι όμορφοι, θεραπευτικοί ήχοι μας προσφέρουν μια διαλογιστική ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης’ μας προσφέρουν βαθιά χαλάρωση, αναζωογόνηση, εξισορρόπηση και θεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!