Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Καρκίνου 2023

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Καρκίνου 2023

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Καρκίνου την Κυριακή, 02/07/23 20:30-21:20.

[Ο Καρκίνος] είναι ένα από τα ζώδια της σύνθεσης και μιας σχετικής συγχώνευσης, αλλά είναι μια συγχώνευση στο κατώτερο επίπεδο του σπειροειδούς και υπονοεί τη συγχώνευση του φυσικού σώματος και της ψυχής αλλά μόνο στο εμβρυακό στάδιο και με το ψυχικό στάδιο ακόμη μη ατομικοποιημένο. Είναι το στάδιο της μαζικής αντίδρασης στους εισερχόμενους Υιούς του Φωτός.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Το έργο των ομαδικών διαλογισμών στις πανσελήνους προσφέρεται στην παγκόσμια υπηρεσία για την εγκαθίδρυση της Νέας Πνευματικής Εποχής και την ανάδυση ενός νέου πολιτισμού -ενός κόσμου αγάπης, ενότητας και ειρήνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”