Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας 2023 – Διαλογισμός στην Πανσέληνο των Διδύμων

Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας 2023 – Διαλογισμός στην Πανσέληνο των Διδύμων

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας -στην Πανσέληνο των Διδύμων- τo Σάββατο, 03/06/23 20:30-21:20.

Τη στιγμή της Πανσελήνου του Ιουνίου κάθε χρόνο η αγάπη του Θεού, η πνευματική ουσία του ηλιακού πυρός, προσεγγίζει το ανώτατο σημείο της έκφρασής της.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Μετά το Φεστιβάλ του Wesak ακολουθεί η τρίτη από τις Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές – το Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας στην Πανσέληνο των Διδύμων. Η Εορτή αυτή είναι αφιερωμένη στην Ανθρωπότητα και στις ορθές ανθρώπινες σχέσεις. Η μέρα αυτή αποτελεί επίσης την Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης – μία ημέρα προσευχής, επίκλησης, διαλογισμού και υπηρεσίας για να μπορέσει να υπάρξει ένας νέος πολιτισμός με ορθές ανθρώπινες σχέσεις, ένας κόσμος αγάπης, ενότητας και ειρήνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους, τις Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές, το Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας καθώς και την Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα και τα σχετικά άρθρα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul – Οι Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές

Το Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας – Εορτή Μέγιστης Πνευματικής Σημασίας

Η Μεγάλη Επίκληση

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”