Η Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου

Η Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη θεραπευτική δύναμη του ήχου την Κυριακή, 11/03/18   14:00-16:30.

Η ηχοθεραπεία είναι μια βαθιά θεραπεία μέσω του ήχου και της δόνησης. Σε μια ατομική συνεδρία ηχοθεραπείας ο θεραπευτής τοποθετεί ειδικές θεραπευτικές ηχογαβάθες πάνω στο σώμα του θεραπευόμενου που αντιστοιχούν στα ενεργειακά κέντρα-chakras και εργάζεται με συγκεκριμένη διαδικασία.

Οι ηχογαβάθες κρούονται απαλά και ρυθμικά με ειδική μαλέτα και παράγουν τις κατάλληλες θεραπευτικές δονήσεις για κάθε ενεργειακό κέντρο. Όλα τα σώματα -φυσικό/αιθερικό, συναίσθημα, νους, ψυχή και πνεύμα- εναρμονίζονται με τις θεραπευτικές δονήσεις και ευθυγραμμίζονται μεταξύ τους’ ο άνθρωπος εισέρχεται σε μία κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης μέσω της οποίας ενεργοποιούνται οι αυτοθεραπευτικές του δυνάμεις.

Η ηχοθεραπεία έχει πολλές ευεργετικές επιδράσεις και καλύπτει ένα μεγάλο εύρος των παθήσεων που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Ενδεικτικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεκουράζει και αναζωογονεί τον άνθρωπο, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό του σύστημα ενώ βοηθά ουσιαστικά σ’ όλες τις παθήσεις που σχετίζονται με το άγχος. Η ηχοθεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και μπορεί να εφαρμοστεί σε ατομική συνεδρία ή σε ομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Ηχοθεραπεία Εσωτέρας

Την Κυριακή, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τις ειδικές θιβετανικές θεραπευτικές ηχογαβάθες και gong, να ακούσουμε αυτούς τους όμορφους ήχους, να νοιώσουμε τις θεραπευτικές τους δονήσεις’ να μάθουμε περισσότερα για την ηχοθεραπεία και τους τρόπους που μπορεί να βοηθήσει και να βελτιώσει ουσιαστικά την ποιότητα της ζωής μας.

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr