Ομάδα Διαλογισμού και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Ομάδα Διαλογισμού και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Ο διαλογισμός είναι η ίδια μας η φύση. Είναι ο δρόμος προς το Φως, το ταξίδι της αυτογνωσίας. Είναι η αναγνώριση και η επαφή με τη θεϊκότητά μας. Μέσω του διαλογισμού, γινόμαστε ένα με τη δική μας αθάνατη ψυχή’ αναγνωρίζουμε ότι είμαστε άφθαρτο και αιώνιο Πνεύμα’ γινόμαστε ένα με την Ύπαρξη, ένα με το Όλον.

Ο διαλογισμός είναι μια αργή, μεθοδική νοητική διαδικασία που οδηγεί στη γνώση της ψυχής και τη φώτιση. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που χρειάζεται να ακολουθήσουμε προκειμένου να δρέψουμε τους καρπούς του διαλογισμού. Ένας βασικός κανόνας είναι η ρυθμική επανάληψη και η συνέπεια.

Κάθε φορά που διαλογιζόμαστε, κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την αφύπνιση της συνείδησης. Η συνέπεια και ο ρυθμός λειτουργούν προσθετικά ενδυναμώνοντας την επαφή μας με τον Εσώτερο Εαυτό –την ψυχή και η εξέλιξή μας επιταχύνεται.

Ο αληθινός διαλογισμός είναι θεραπεία και έχει ως απώτερο σκοπό να εδραιώσει την επαφή με το εσωτερικό μας φως, τον Ένδον Θεό ενώ μέσω του ομαδικού διαλογισμού -με την ένωση και δύναμη της ομάδας- προσφέρουμε -σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό- υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

Οι ήχοι από τις ειδικές θεραπευτικές ηχογαβάθες και τα gong “ανεβάζουν” τις δονήσεις του χώρου’ δημιουργούν μια διαλογιστική ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης βοηθώντας μας ακόμα περισσότερο να νοιώσουμε ασφάλεια, να χαλαρώσουμε και να συνδεθούμε άμεσα με τον πυρήνα μας, τον Ανώτερο μας Εαυτό.

Ο ήχος της ψυχής ξεκινάει μια νέα ομάδα διαλογισμού και εσωτερικής διδασκαλίας την Τρίτη, 20/02/18 και σας προσκαλεί κάθε Τρίτη 19:00-21:00 από 20/02/18 έως 17/07/18.

Η ομάδα θα εργάζεται με τον αποκρυφιστικό-δημιουργικό διαλογισμό –βασισμένο στην εσωτερική διδασκαλία του Θιβετανού Διδασκάλου Djwal Khul– μαζί με τις θεραπευτικές δονήσεις και τους ήχους από θιβετανικές ηχογαβάθες και gong ενώ μετά τον διαλογισμό, θα ακολουθεί εσωτερική διδασκαλία.

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr