Αποκρυφιστικός Διαλογισμός με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου

Ενημερωτική Παρουσίαση: “Αποκρυφιστικός Διαλογισμός με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου”

Ο διαλογισμός είναι η ίδια μας η φύση. Είναι να γνωρίζουμε τη θεϊκότητά μας. Μέσω του διαλογισμού, γινόμαστε ένα με τη δική μας αθάνατη ψυχή’ αναγνωρίζουμε ότι είμαστε ένα με την Ύπαρξη, ένα με το Όλον.

Ο διαλογισμός είναι μια αργή, μεθοδική νοητική διαδικασία που οδηγεί στην πνευματική αφύπνιση και τη διεύρυνση της συνείδησης. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που χρειάζεται να ακολουθήσουμε προκειμένου να δρέψουμε τους καρπούς του διαλογισμού.

Ο αληθινός διαλογισμός έχει ως απώτερο σκοπό να εδραιώσει την επαφή με το εσωτερικό μας φως, τον Ένδον Θεό ενώ μέσω του ομαδικού διαλογισμού -με την ένωση και δύναμη της ομάδας- προσφέρουμε -σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό- υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

Οι δονήσεις και οι ήχοι από τις ηχογαβάθες και τα gong “ανεβάζουν” τις δονήσεις του χώρου’ δημιουργούν μια θεραπευτική αγκαλιά βοηθώντας μας ακόμα περισσότερο να νοιώσουμε ασφάλεια, να χαλαρώσουμε και να συνδεθούμε άμεσα με τον πυρήνα μας, τον Ανώτερο μας Εαυτό.

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί σ’ έναν ομαδικό διαλογισμό με τις θεραπευτικές δονήσεις και ήχους από θιβετανικές ηχογαβάθες και gong την Πέμπτη, 1/2/2018, 19:00-21:00.

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr