Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην 2η Πανσέληνο του Λέοντα

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στη 2η Πανσέληνο του Λέοντα

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στον online ομαδικό Διαλογισμό για το Φεστιβάλ στη 2η Πανσέληνο του Λέοντα την Παρασκευή, 20/08/21 21:00-21:50.

Στον Λέοντα ο Πατήρ-πνεύμα και η Μήτηρ-ύλη συναντώνται στο άτομο και η ένωσή τους παράγει τη συνειδητή εκείνη οντότητα που ονομάζουμε ψυχή ή Εαυτό. Όπως ακριβώς αυτό είναι το ζώδιο όπου ο άνθρωπος αναγνωρίζει ότι είναι άτομο κι αρχίζει ο κύκλος της εμπειρίας με τον οποίο αποκτά γνώση, έτσι είναι και το ζώδιο όπου ο αυτοσυνείδητος άνθρωπος αρχίζει την εκγύμνασή του για μύηση.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Ο ομαδικός διαλογισμός είναι ένας πολύ ισχυρός τρόπος υπηρεσίας για την ανθρωπότητα. Η στιγμή της πανσελήνου κάθε μήνα είναι η αιχμή της πλημμυρίδας των πνευματικών ενεργειών που γίνονται διαθέσιμες. Τα φεστιβάλ στις Πανσελήνους καθιστούν μεγάλης σπουδαιότητας ευκαιρία για ομαδικό διαλογισμό και υπηρεσία καθώς η διοχέτευση της ενέργειας -μέσω του ομαδικού διαλογισμού- μπορεί να είναι εξαιρετικής δυναμικότητας και αποτελεσματικότητας.

Στην Υδροχοϊκή εποχή που διανύουμε, εργαζόμαστε όλοι μαζί μέσω του διαλογισμού με πνεύμα αγάπης και ενότητας συμβάλλοντας στο ομαδικό έργο για την υλοποίηση του Θεϊκού Σχεδίου ώστε να εγκαθιδρυθεί η αγάπη, η ενότητα και η ειρήνη στον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”