Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Λέοντα

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Λέοντα

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στον online ομαδικό Διαλογισμό για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Λέοντα την Πέμπτη, 22/07/21 21:00-21:50.

Ο αστερισμός του Λέοντα είναι ο αστερισμός δια του οποίου διαχύνεται η θέληση-για-εκπλήρωση ή επίτευξη στην ανθρωπότητα και στον πλανήτη. Είναι ουσιαστικά το πνεύμα του αυτοκαθορισμού. Στην αρχή είναι ο καθορισμός του μικρού εαυτού, της προσωπικότητας, του αυτοσυνείδητου ατόμου. Μετά είναι ο καθορισμός του Εαυτού, της ψυχής, του ομαδικά συνειδητού ατόμου που έχει επίγνωση του μεγαλύτερου Συνόλου και του εαυτού του σαν τμήμα ολοκληρωμένο και βασικά ενοποιημένο.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Ο διαλογισμός -ιδιαίτερα σε ομαδικό σχηματισμό- είναι ένας πολύ ισχυρός τρόπος για να προσφέρουμε υπηρεσία στην ανθρωπότητα. Τα φεστιβάλ στις Πανσελήνους καθιστούν εξαιρετικής σπουδαιότητας ευκαιρία για ομαδικό διαλογισμό και υπηρεσία. Μαζί ενωμένοι εργαζόμαστε μέσω του διαλογισμού συμβάλλοντας στο ομαδικό έργο της παγκόσμιας αφύπνισης και ανύψωσης της συνείδησης της ανθρωπότητας για την υλοποίηση του Θεϊκού Σχεδίου στον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”