Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Καρκίνου

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Καρκίνου

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στον online ομαδικό Διαλογισμό για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Καρκίνου την Τετάρτη, 23/06/21 20:30-21:20.

Ο Καρκίνος, “ο τόπος γέννησης στη ζωή της μορφής”, η θύρα στη φυσική ενσάρκωση. Είναι το ζώδιο όπου γεννιέται η ανθρωπότητα σαν ολοκληρωμένη μονάδα, η σκηνή ανάδυσης του τέταρτου βασιλείου της φύσης. Η ανθρωπότητα “πρόβαλε από τον βράχο και το νερό και φέρνει μαζί της την κατοικία της” -όπως δηλώνει το Αρχαίο Σχόλιο- και η μαζική ενστικτώδης συνείδηση έρχεται σε ύπαρξη.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Στο έργο των Πανσελήνων εργαζόμαστε ενωμένοι μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης προσφέροντας υπηρεσία στην ανθρωπότητα  για να εγκαθιδρυθούν ορθές ανθρώπινες σχέσεις και να επέλθει η Νέα Εποχή’ μια εποχή αγάπης, ειρήνης και ενότητας στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”