Διαλογισμός στην Πανσέληνο των Διδύμων – Η Εορτή του Χριστού και της Ανθρωπότητας – Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης

Διαλογισμός στην Πανσέληνο των Διδύμων – Η Εορτή του Χριστού και της Ανθρωπότητας – Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης

Όταν ένας ενσωματωμένος Χριστός σε χρόνο και χώρο φθάνει τον στόχο της επίτευξής Του, έρχεται σ’ Αυτόν η αναγνώριση τον καιρό της Πανσελήνου του Ιουνίου, επειδή σ’ αυτό το ζώδιο των Διδύμων η πλήρης νίκη της ζωής πάνω στη μορφή και του πνεύματος πάνω στην ύλη κορυφώνεται και εορτάζεται.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στον online ομαδικό Διαλογισμό για το Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας – στην Πανσέληνο των Διδύμων τη Δευτέρα, 24/05/21 21:00-21:50.

Το Φεστιβάλ του Χριστού είναι Εορτή Μέγιστης Πνευματικής Σημασίας στην Πανσέληνο των Διδύμων. Είναι η Εορτή της Ανθρωπότητας, της Καλής Θέλησης, είναι η μέρα στην οποία αναγνωρίζεται η πνευματική και θεία φύση του ανθρώπινου γένους και είναι αφιερωμένη στην έκφραση ορθών ανθρώπινων σχέσεων. Έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης -μία Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής, Επίκλησης και Διαλογισμού.  

Αυτή η ημέρα αγάπης και πνευματικής ευκαιρίας μας καλεί όλους να εργαστούμε ενωμένοι για το ομαδικό έργο μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης προσφέροντας υπηρεσία στην ανθρωπότητα για να εγκαθιδρυθεί η αγάπη, η ειρήνη και η ενότητα στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μεγάλη Πνευματική Εορτή του Χριστού και της Ανθρωπότητας είναι διαθέσιμες στο blog:

Πνευματικές Εορτές

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”