Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Σκορπιού 2022

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Σκορπιού 2022

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Σκορπιού τη Δευτέρα 07/11/22 20:30-21:20.

Ο Σκορπιός βρίσκεται υπό την επιρροή ή την εισρέουσα ενέργεια του Σείριου. Αυτό είναι το μεγάλο άστρο της μύησης, επειδή η Ιεραρχία μας -μια έκφραση της δεύτερης όψης της θειότητας- βρίσκεται υπό την επιτήρηση ή τον πνευματικό μαγνητικό έλεγχο της Ιεραρχίας του Σείριου. […] Εσωτερικά αποκαλείται το “λαμπρό άστρο της ευαισθησίας”.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Στο έργο των Πανσελήνων εργαζόμαστε όλοι μαζί μέσω του διαλογισμού στα νοητικά πεδία συμβάλλοντας στην πνευματική αφύπνιση και ανύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας για να αναδυθεί ο νέος πολιτισμός και να υπάρξει μια Νέα Εποχή αγάπης, ενότητας και ειρήνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνουςείναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”