Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Ζυγού 2022

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Ζυγού 2022

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Ζυγού την Κυριακή 09/10/22 20:30-21:20.

Ο Ζυγός εκφράζει την τέλεια ισορροπία πνεύματος και ύλης […] Αυτή η ισορροπία κaι αυτή η σχέση των μεγάλων αντιθέτων, πνεύματος και ύλης, συμβολίζεται για μας στην κατάσταση της προσωπικότητας που εξισορροπεί στο αστρικό πεδίο τα ζεύγη των αντιθέτων και βρίσκει ανάμεσά τους τη “στενή σαν κόψη ξυραφιού ατραπό” που οδηγεί τον άνθρωπο στο βασίλειο της ψυχής.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Η εισροή των πνευματικών ενεργειών κατά την πανσέληνο καθιστά μία μεγάλης σπουδαιότητας ευκαιρία για διαλογισμό και υπηρεσία για την εγκαθίδρυση του Θεϊκού Σχεδίου στον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνουςείναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”