Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Τοξότη 2022

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Τοξότη 2022

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Τοξότη την Τετάρτη 07/12/22 20:30-21:20.

Ο βασικός τόνος του Τοξότη είναι η έφεση και η διεύθυνση και αμφότερες είναι εκφράσεις των ανθρώπινων στόχων, αλλά ο ένας είναι της προσωπικότητας και ο άλλος της ψυχής. Από τη φιλοδοξία στην έφεση, από την ιδιοτέλεια στην έντονη επιθυμία για ανιδιοτέλεια, απ’ το ατομικά προσηλωμένο συμφέρον στον Λέοντα στην προσήλωση του μαθητή στον Τοξότη και από εκεί στη μύηση στον Aιγόκερω.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Καθώς οι πνευματικές ενέργειες που κατέρχονται κατά την Πανσέληνο είναι εξαιρετικά δυναμικές, ο ομαδικός διαλογισμός στις Πανσελήνους αποτελεί μιας μεγάλης σπουδαιότητας ευκαιρία για υπηρεσία στην ανθρωπότητα συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην εγκαθίδρυση ενός νέου πολιτισμού και την έλευση της Νέας Εποχής ενότητας και ειρήνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνουςείναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”