Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Πνευματική Ανάπτυξη και Διατροφή”

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Πνευματική Ανάπτυξη και Διατροφή”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “Πνευματική Ανάπτυξη και Διατροφή” την Κυριακή 21/01/24 10:00-18:00.

Στο σωματικό επίπεδο, η σωστή διατροφή πρέπει να είναι υγιεινή, μη διεγερτική και μη βίαιη. Στο νοητικό επίπεδο, ο νους πρέπει να βρίσκεται σε μια κατάσταση ευδαιμονίας και χαράς. Και σε ψυχολογικό επίπεδο, η ψυχή πρέπει να είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη. Αυτά τα τρία πράγματα κάνουν τη διατροφή να είναι σωστή διατροφή.

Osho

Όπως τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια’ είναι δόνηση έτσι και η κάθε τροφή έχει έναν συγκεκριμένο κραδασμό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο υπάρχουν τροφές χαμηλού και υψηλού κραδασμού…

Σ’ αυτό το σεμινάριο καθώς ερχόμαστε σ’ επαφή με την Εσωτερική Διδασκαλία και την Αιώνια Σοφία, ανακαλύπτουμε τη διατροφή που είναι κατάλληλη για την πνευματική μας ανάπτυξη’ που βοηθά στην εκλέπτυνση του φυσικού φορέα’ που μας δίνει ενέργεια, νοητική διαύγεια και ανάταση’ τις τροφές υψηλού κραδασμού που είναι οι κατάλληλες για τον μαθητή που διανύει τον Δρόμο…

Διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και μαθαίνουμε για την νοητική, συναισθηματική και ψυχική κατάσταση στην οποία θα πρέπει να βρίσκεται ο άνθρωπος όταν τρώει…

Μέσα από την αλήθεια των φωτισμένων κειμένων ρίχνουμε νέο φως σε μοτίβα διατροφικής συμπεριφοράς, κοινωνικά στερεότυπα, προσωπικές και κοινωνικές αντιλήψεις υπερέμφασης στον φυσικό φορέα -την μορφή- και τη διατροφή και μέσα από την αφύπνιση και την αυτογνωσία εργαζόμαστε θεραπευτικά για να τις ξεπεράσουμε.

Τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής μας βοηθούν να προχωρήσουμε στον δρόμο της προσωπικής μας ανάπτυξης, της πνευματικής αφύπνισης και διεύρυνσης της συνείδησης.

Το βιωματικό αυτό σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμό με τους διαλογιστικούς ήχους, ομαδική ηχοθεραπεία με θεραπευτικές θιβετανικές ηχογαβάθες και gong καθώς και θεραπευτικές τεχνικές – settings με τους ήχους. Οι όμορφοι, θεραπευτικοί ήχοι μας βοηθούν να χαλαρώσουμε βαθιά και να αναζωογονηθούμε’ μας προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη, εξισορρόπηση και θεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!