Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Υδροχόου 2024

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Υδροχόου 2024

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Υδροχόου την Πέμπτη 25/01/24 20:30-21:20.

[Στον Υδροχόο] η ουσία, ο ωκεανός της ζωής, το ύδωρ, το σύμβολο της επιθυμίας και η ώθηση για ενσάρκωση μετουσιώνονται σε ψυχικό φως και φωτεινή ουσία και σε παρόρμηση να διανυθεί συνειδητά η ατραπός της επιστροφής συν τη λαχτάρα για υπηρεσία.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Καθώς διανύουμε την Υδροχοϊκή εποχή το έργο των ομαδικών διαλογισμών στις πανσελήνους προσφέρεται στην παγκόσμια υπηρεσία για την ανάδυση ενός νέου πολιτισμού και την εγκαθίδρυση της Νέας Εποχής, μιας εποχής ενότητας και ειρήνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”