Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας - Αποκρυφιστικός Διαλογισμός: Ο Αληθινός Διαλογισμός

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Αποκρυφιστικός Διαλογισμός – Ο Αληθινός Διαλογισμός”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “Αποκρυφιστικός Διαλογισμός: Ο Αληθινός Διαλογισμός” την Κυριακή, 17/05/20 10:00-16:00.

Αυτή είναι η ατραπός που θα διανύσει ο καθένας κι όλοι και μέθοδος είναι ο διαλογισμός. O στόχος είναι η τέλεια αγάπη και σοφία’ τα βήματα είναι η υπερπήδηση του ενός υποπεδίου μετά το άλλο και στα τρία πεδία’ η μέθοδος είναι εκείνη του αποκρυφιστικού διαλογισμού’ ανταμοιβή είναι η συνεχής διεύρυνση της συνείδησης.

Θιβετανός / A. Bailey, “Επιστολές επί του Αποκρυφιστικού Διαλογισμού”

Ο διαλογισμός δεν είναι μία κατάσταση χαλάρωσης ή ύπνωσης του νου… δεν είναι μία κατάσταση παθητική όπου απλά περιμένουμε κάτι να συμβεί…

Ο αληθινός διαλογισμός είναι επιστήμη’ είναι μία αυστηρά νοητική διαδικασία που κρατά τον νου σιωπηλό, σταθερά στο φως και συνεχώς σε εγρήγορση’ είναι ο δρόμος για τη συνεχή διεύρυνση της συνείδησης’ είναι εκείνη η σιωπηλή εργασία του νου που μας αποκαλύπτει τον Ένδον Θεό’ που μας οδηγεί στην ένωση με την ψυχή’ είναι η “γέφυρα” που μας ενώνει με τα ανώτερα πεδία.

Ο αληθινός διαλογισμός είναι τέχνη -η τέχνη της ζωής και ο πραγματικά διαλογιστικός άνθρωπος ζει μέσα σε διαλογισμό κάθε στιγμή’ διατηρεί αυτήν τη διαλογιστική ποιότητα -τη γαλήνη, την αγάπη, τη δύναμη, την εγρήγορση στην καθημερινότητά του’ η ζωή του έχει άλλο άρωμα και άλλο σκοπό’ στέκει ελεύθερος’ είναι ευδαιμονικός.

Μέσα από τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής μπορούμε να προχωρήσουμε στην πορεία της  εξέλιξής μας, της πνευματικής αφύπνισης και της διεύρυνσης της συνείδησης.

Στο Σεμινάριο για τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό μέσα από την γνώση και την αλήθεια της Εσωτερικής Διδασκαλίας μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με την αληθινή και ουσιαστική σημασία του διαλογισμού.

Στο σεμινάριο η ομάδα θα εργαστεί με τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό. Η διαλογιστική εργασία συνοδεύεται από τους θεραπευτικούς ήχους. Οι όμορφοι, διαλογιστικοί ήχοι -από τις θεραπευτικές ηχογαβάθες και τα gong- μας προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και γαλήνη βοηθώντας μας να συνδεθούμε με τον πυρήνα μας -τον Ανώτερο Εαυτό.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμός και τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στις σχετικές σελίδες:

Εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr