Εσωτέρα ΗχοΘεραπευτική – Η Θεραπεία της Ένωσης

Ενημερωτική Παρουσίαση: “Εσωτέρα ΗχοΘεραπευτική – Η Θεραπεία της Ένωσης”

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί να γνωρίσετε την Εσωτέρα ΗχοΘεραπευτική -τη θεραπευτική προσέγγιση για ζευγάρια- την Κυριακή, 02/06/19 11:00 – 14:00.

Η Εσωτέρα ΗχοΘεραπευτική είναι η συνθετική ολιστική ψυχο-θεραπευτική προσέγγιση για ζευγάρια η οποία συνδυάζει την Ενεργειακή Πνευματική Θεραπεία, την Εσωτέρα Ψυχολογία και την Εσωτερική Διδασκαλία.

Αυτή η ψυχο-θεραπευτική προσέγγιση αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως όλον –σώμα, συναίσθημα, νους, ψυχή και πνεύμα. Αφυπνίζει και θεραπεύει βαθιά -μέσω της Ενεργειακής Πνευματικής Θεραπείας- ενώ παράλληλα υποστηρίζει και βοηθά το ζευγάρι -μέσω της Εσωτέρας Ψυχολογίας και της Εσωτερικής Διδασκαλίας- βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στη σχέση τους και να προχωρήσουν μαζί στην κοινή τους πορεία προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης.

Η θεραπευτική δύναμη αυτής της προσέγγισης πηγάζει από την αληθινή ένωση του ζεύγους των θεραπευτών καθώς εργάζονται -με το ζευγάρι των θεραπευόμενων- μαζί-ταυτόχρονα εκφράζοντας το υγιές πρότυπο. Η θεραπεία είναι προσανατολισμένη στην ένωση και τη σύνθεση καθώς οι θεραπευόμενοι βρίσκονται από κοινού στο θεραπευτικό πλαίσιο και εργάζονται και οι δύο μαζί για τη σχέση.

Η Εσωτέρα ΗχοΘεραπευτική προσφέρει τη δυνατότητα στο ζευγάρι να προχωρήσει παράλληλα σε μια κοινή πορεία εξέλιξης, να ξεπεράσει τις προκλήσεις μετουσιώνοντας τη σχέση σε μία αρμονική σχέση με σεβασμό, εμπιστοσύνη, αλληλοκατανόηση και αγάπη.

Περισσότερες πληροφορίες για την Εσωτέρα ΗχοΘεραπευτική είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Εσωτέρα ΗχοΘεραπευτική

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr