Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Νέα Τμήματα 2021-2022: Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Ο ήχος της ψυχής ανακοινώνει την έναρξη Νέου Τμήματος Α’ Έτους της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Ψυχολογία και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό την Πέμπτη, 07/10/21.

Ημέρα:Πέμπτη
Ώρες:18:00-20:00
Εντατικό Σεμ/ριο:1 Σ/Κ 16 ωρών
Διάρκεια:07/10/21 – 30/06/22
Παρακολούθηση:Δια Ζώσης & Online

Η Εσωτέρα Ψυχολογία είναι η νέα ψυχολογία που βασίζεται στην Επιστήμη της Ψυχής και των Ακτίνων  – η ψυχολογία της Νέας Εποχής.

Η Εσωτέρα Ψυχολογία βασίζεται στην αλήθεια της ύπαρξης του Ανώτερου Εαυτού -της ψυχής ως πραγματικό γεγονός στην ανθρώπινη φύση. Όταν ο άνθρωπος εναρμονιστεί με την ψυχή, μπορεί να πραγματοποιήσει το δημιουργικό του κάλεσμα και να ζήσει μια ζωή ευτυχισμένη με αληθινό νόημα.

Η Εσωτέρα Ψυχολογία πραγματεύεται τις επτά Ακτίνες -τις επτά Δημιουργικές Δυνάμεις οι οποίες διέπουν τα πάντα στο σύμπαν και κατά συνέπεια διέπουν και τον άνθρωπο. Μέσα από τη γνώση της Εσωτέρας Ψυχολογίας ο άνθρωπος μαθαίνει να αναγνωρίζει τις ακτίνες που τον ρυθμίζουν και προχωρεί στην αυτο-αντίληψη, στη βαθιά ενδοσκόπηση του εαυτού του.

Η Εκπαίδευση στην Εσωτέρα ψυχολογία βασίζεται στην Πραγματεία επί των Επτά Ακτίνων της Alice Bailey  -και ειδικότερα στα βιβλία “Εσωτέρα Ψυχολογία Ι & ΙΙ”– η οποία γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου Djwal Khul.

H Εσωτέρα Ψυχολογία ρίχνει νέο φως στην κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, της ιδιοσυγκρασίας, της συμπεριφοράς και των θεμάτων του ανθρώπου δίνοντας απαντήσεις στο άλυτο μυστήριο και το αδιέξοδο της σύγχρονης ψυχολογίας.

Η διδασκαλία των τμημάτων της Εσωτέρας Ψυχολογίας περιλαμβάνει την εκπαίδευση στον Επιστημονικό Αποκρυφιστικό Διαλογισμό -όπως έχει δοθεί από τον Θιβετανό Διδάσκαλο- καθώς ο αληθινός διαλογισμός είναι ο δρόμος της αυτογνωσίας, της φώτισης και της  διεύρυνσης της συνείδησης. 

Η Εσωτέρα Ψυχολογία απευθύνεται σε όσους αποζητούν να προχωρήσουν στον δρόμο της προσωπικής τους ανάπτυξης και της αφύπνισης της συνείδησης. Σε όσους αναζητούν να γνωρίσουν τον αληθινό τους εαυτό, σε όσους επιζητούν να αντιληφθούν την εσώτερη πλευρά της ζωής και να τους αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Απευθύνεται επίσης σε ψυχολόγους – ψυχαναλυτές που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να εμπλουτίσουν το έργο τους με την αληθινή αυτογνωσία και τη γνώση της Αιώνιας Σοφίας.

Μέσα από τη γνώση της Εσωτέρας Ψυχολογίας μπορούμε να αντιληφθούμε την  πραγματική μας φύση και να οδηγηθούμε στην αληθινή αυτογνωσία -το Γνώθι σ’ Εαυτόν. Μπορούμε να επιτύχουμε ορθές ανθρώπινες σχέσεις ώστε να ζήσουμε αρμονικά, δημιουργικά και ευτυχισμένα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις σχετικές σελίδες:

Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Ψυχολογία

Εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Εγγραφή / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!