Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Νέα Τμήματα 2021-2022: Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Ο ήχος της ψυχής ανακοινώνει την έναρξη Νέου Τμήματος Α’ Έτους της Εκπαίδευσης στην Εσωτέρα Θεραπευτική και τον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό την Τρίτη, 05/10/21.

Ημέρα:Τρίτη
Ώρες:18:00-20:00
Εντατικό Σεμ/ριο:1 Σ/Κ 16 ωρών
Διάρκεια:05/10/21 – 28/06/22
Παρακολούθηση:Δια Ζώσης & Online

Η Εσωτέρα Θεραπευτική είναι μια πνευματική επιστήμη θεραπείας που βασίζεται στη γνώση της αληθινής ανθρώπινης σύστασης, στη γνώση των “λεπτοφυών” ενεργειακών σωμάτων ή πεδίων συνείδησης και της θεραπείας μέσω της ενέργειας της ψυχής.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική προσεγγίζει την ψυχή ως την πραγματική φύση της ανθρώπινης ύπαρξης -ως τον Εσώτερο Θεραπευτή- μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η θεραπεία.

Αυτή η επιστήμη θεραπείας πραγματεύεται επιστημονικά το αιθερικό σώμα και την ανατομία του δίνοντας συγκεκριμένες τεχνικές θεραπείας μέσω αυτού του πεδίου. Στην εκπαίδευση οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να εντοπίζουν τις δυσλειτουργίες στα λεπτοφυή ενεργειακά πεδία συνείδησης του ανθρώπου και τις τεχνικές για να επιφέρουν εξισορρόπηση, αρμονία και καλή υγεία.

Η Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική βασίζεται στο βιβλίο “Εσωτέρα Θεραπευτική” της Alice Bailey το οποίο γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του Θιβετανού Διδασκάλου Djwal Khul.

Οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με την εσωτερική διδασκαλία του Θιβετανού Διδασκάλου -την αληθινή γνώση της θεραπευτικής- που αποτελεί το απαραίτητο υπόβαθρο για την ορθή και υπεύθυνη άσκηση της θεραπευτικής τέχνης.

Η διδασκαλία της Εσωτέρας Θεραπευτικής περιλαμβάνει την εκπαίδευση στον Επιστημονικό Αποκρυφιστικό Διαλογισμό -όπως έχει δοθεί από τον Θιβετανό Διδάσκαλο- καθώς ο αληθινός διαλογισμός είναι ο δρόμος της αυτογνωσίας, της φώτισης και της  διεύρυνσης της συνείδησης. 

Η Εσωτέρα Θεραπευτική απευθύνεται σε όσους αποζητούν να ανακαλύψουν τον αληθινό τους εαυτό, να αποκτήσουν αυτεπίγνωση και να προχωρήσουν στον δρόμο της εξέλιξης και της πνευματικής αφύπνισης. Σε όσους αναζητούν να κατανοήσουν πραγματικά και σε βάθος την ανθρώπινη φύση.

Σε όσους ασκούν ήδη μια θεραπευτική τεχνική και επιθυμούν να εμβαθύνουν στη θεραπευτική τέχνη. Σε γιατρούς και επιστήμονες που ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν την κλασική ανατομία με τη γνώση της λεπτοφυούς “ενεργειακής ανατομίας” και της Αιώνιας Σοφίας.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική είναι ο προσωπικός μας δρόμος προς το Φως καθώς μας βοηθά να θεραπευτούμε βαθιά και να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας σε μια συνειδητή, ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις σχετικές σελίδες:

Εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική

Εκπαίδευση στον Αποκρυφιστικό Διαλογισμό

Εγγραφή / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!