Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Πάσχα - Πανσέληνος του Κριού 2023

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Πάσχα – Πανσέληνος του Κριού 2023

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Πάσχα στην Πανσέληνο του Κριού την Τετάρτη 05/04/23 20:30-21:20.

Στον κύκλο που θα εγκαινιάσει ο Χριστός μετά την επανεμφάνισή Του, στόχος της όλης θρησκευτικής διδασκαλίας στον κόσμο θα είναι η ανάσταση του πνεύματος στο ανθρώπινο γένος’ η έμφαση θα δοθεί στη ζωντάνια της Χριστικής φύσης σε κάθε ανθρώπινο ον και στη χρήση της θέλησης για να επιτευχθεί αυτή η ζώσα μεταμόρφωση της κατώτερης φύσης. Η απόδειξή της θα είναι ο αναστάς Χριστός.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Το Φεστιβάλ του Πάσχα αποτελεί το πρώτο από τα Τρία Μεγάλα Πνευματικά Φεστιβάλ του έτους’ η αποδέσμευση των πνευματικών ενεργειών στα Τρία Μεγάλα Πνευματικά Φεστιβάλ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ομαδικό διαλογισμό και επίκληση του Φωτός, της Αγάπης και της Θέλησης-για-το-Καλό ώστε να μπορέσει να εγκαθιδρυθεί μια Νέα Εποχή αγάπης και ειρήνης στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους, για τις Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές καθώς και για το Φεστιβάλ του Πάσχα είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα και τα σχετικά άρθρα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul – Οι Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές

Το Φεστιβάλ του Πάσχα – Εορτή Μέγιστης Πνευματικής Σημασίας

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”