Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Αιγόκερω 2023

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Αιγόκερω 2024

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Αιγόκερω την Τρίτη 26/12/23 20:30-21:20.

Οι βασικοί τόνοι αυτού του ζωδίου υποδεικνύουν όλοι μια διαδικασία κρυστάλλωσης. […] Ο Αιγόκερως είναι ένα γήινο ζώδιο και σ’ αυτό έχουμε εκφράσει το πυκνότερο σημείο της συμπαγούς υλοποίησης για την οποία είναι ικανή η ανθρώπινη ψυχή. Τότε ο άνθρωπος είναι “εκ γης χοϊκός” και αυτό που η Καινή Διαθήκη αποκαλεί “ο πρώτος Αδάμ”.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Τα φεστιβάλ στις Πανσελήνους καθιστούν εξαιρετικής σπουδαιότητας ευκαιρία για ομαδικό διαλογισμό και υπηρεσία ώστε να επέλθει ένας νέος πολιτισμός και μια Νέα Εποχή αγάπης, ενότητας και ειρήνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”