Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Απελευθέρωση από τον Φόβο”

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Απελευθέρωση από τον Φόβο”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “Απελευθέρωση από τον Φόβο” το Σάββατο & την Κυριακή 16 & 17/12/23 10:00-18:00.

Ο φόβος. Όσο το νοητικό σώμα αναπτύσσεται και οι τροποποιήσεις της σκεπτόμενης αρχής γίνονται ταχύτερες, o φόβος και ό,τι προκαλεί αρχίζουν να εκδηλώνονται. […] Πρόκειται [….] για τους φόβους του νου, οι οποίοι βασίζονται στη μνήμη, στη φαντασία και τις προσδοκίες και στη δύναμη του οραματισμού. Είναι δύσκολο να υπερνικηθούν και μπορούν να κυριαρχηθούν μόνο από το εγώ ή την ίδια την ψυχή.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Φόβος: το βασικό αστρικό κακό’ το αρχαιότερο και ισχυρότερο συναίσθημα’ εγγενές στην ουσία και την ύλη’ το κυρίαρχο συναίσθημα που καλείται να ξεπεράσει ολόκληρη η ανθρωπότητα…

Ο φόβος είναι προϊόν εσφαλμένης σκέψης καθώς ο άνθρωπος με τη δύναμη του νου και τις σκεπτομορφές, μπορεί να επιδεινώσει τρομακτικά τη δύναμη του φόβου…

Ο φόβος εγκλωβίζει όλη τη δημιουργική ενέργεια και ακινητοποιεί τον άνθρωπο αναστέλλοντας την ορθή δράση…

Ο διαλογιστικός άνθρωπος –ο άνθρωπος που έχει διευρύνει τη συνείδησή του- στέκει ελεύθερος από κάθε φόβο’ γνωρίζει ότι ο φόβος είναι ανύπαρκτος καθώς γίνεται ένα με την αθάνατη ψυχή και την αληθινή του υπόσταση’ γίνεται ένα με τον Θεό στέκοντας άφοβος στο κέντρο του γνωρίζοντας ότι τα πάντα είναι Θεϊκή Αγάπη.

Μέσα από τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής προχωρούμε συνειδητά στην πορεία της προσωπικής μας αφύπνισης, εξέλιξης και διεύρυνσης της συνείδησης.

Σ’ αυτό το σεμινάριο, μέσα από την αλήθεια της Εσωτερικής Διδασκαλίας και την πνευματική αφύπνιση, μπορούμε να προχωρήσουμε στη βαθύτερη κατανόηση του φόβου’ εξετάζουμε τον φόβο ως ένα θέμα που αγγίζει όλη την ανθρωπότητα και μαθαίνουμε τους τρόπους με τους οποίους εργάζεται ο συνειδητός και αφυπνισμένος άνθρωπος ώστε ν’ απελευθερωθεί από τον φόβο.

Το βιωματικό αυτό σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμό με τους διαλογιστικούς ήχους, ομαδική ηχοθεραπεία με θεραπευτικές θιβετανικές ηχογαβάθες και gong καθώς και θεραπευτικές τεχνικές – settings με τους ήχους. Οι όμορφοι, θεραπευτικοί ήχοι μας βοηθούν να χαλαρώσουμε βαθιά και να αναζωογονηθούμε’ μας προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη, εξισορρόπηση και θεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!