Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Αιγόκερω 2023

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Αιγόκερω 2023

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Αιγόκερω την Παρασκευή 06/01/23 20:30-21:20.

[…] το ζώδιο [του Αιγόκερω] μας δίνει μια […] εικόνα του ανθρώπου που έχει τα πόδια του στη γη, όμως τρέχει ελεύθερος και αναρριχάται στα ύψη της εγκόσμιας φιλοδοξίας ή της πνευματικής έφεσης, αναζητώντας εκείνο που αντιλαμβάνεται (κάθε ιδιαίτερη στιγμή) ότι αποτελεί τη βασική του ανάγκη. Σαν Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος, ο γήινος, ανθρώπινος, άπληστος αναζητητής της ικανοποίησης της επιθυμίας, ή ο άνθρωπος, ο εξίσου ιδιοτελής ζηλωτής που κυνηγά την ικανοποίηση της έφεσής του.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Τα φεστιβάλ στις Πανσελήνους καθιστούν εξαιρετικής σπουδαιότητας ευκαιρία για ομαδικό διαλογισμό και υπηρεσία ώστε να επέλθει ένας νέος πολιτισμός και μια Νέα Εποχή ενότητας και ειρήνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνουςείναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”