Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Καρκίνου 2022

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Καρκίνου 2022

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Καρκίνου την Τετάρτη, 13/07/22 20:30-21:20.

Το ζώδιο του Καρκίνου είναι μια από τις δύο πύλες του ζωδιακού, επειδή μέσω αυτού περνούν οι ψυχές σε εξωτερική εκδήλωση και σε οικειοποίηση της μορφής και σε επακόλουθη ταύτιση μαζί της για πολλούς μεγάλους κύκλους.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Στο έργο των Πανσελήνων όλοι οι άνθρωποι Καλής Θέλησης εργάζονται ενωμένοι μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης προσφέροντας υπηρεσία στην ανθρωπότητα για την εγκαθίδρυση της Νέας Εποχής’ μιας εποχής αγάπης, ειρήνης και ενότητας για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνουςείναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”